Τετάρτη, 06 Αύγουστος 2014 14:13

Με στόχο την άνοδο ξεκίνησε προετοιμασία ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

Με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Α' τοπική, ο Πανθουριακός άρχισε χθες το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Για τους στόχους της ομάδας μίλησαν στο "Notos" πριν την πρώτη προπόνηση, ο πρόεδρος Αγαθοκλής Χριστόπουλος και ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος.
Ο κ. Χριστόπουλος μας είπε: «Ο στόχος της ομάδας κάθε χρονιά είναι το πρωτάθλημα. Το ίδιο θέλουμε και τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Σε ότι αφορά το θεσμό του κυπέλλου θέλουμε να προχωρήσουμε όσο ποιο μακριά γίνεται. Βέβαια αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή της Α' τοπική και θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας».
Ο κ. Αργυρόπουλος δήλωσε: «Οι στόχοι της ομάδας είναι ορατοί. Εχουμε θέση από την αρχή το πρωτάθλημα. Οι στόχοι οι δικοί μου και της Θουρίας είναι εφάμιλλοι. Θέλουμε άνοδο της ομάδας και τη δημιουργία μιας πολύ καλής και ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία να παίξει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές που διαθέτει είναι όλοι καταξιωμένοι και το μόνο που μένει μέσα από σκληρή δουλειά να μετουσιωθεί σε κάτι καλό για την ομάδα. Τα εχέγγυα υπάρχουν, η διοίκηση είναι κοντά μας και μας παρέχει τα πάντα. Ολοι μας θα ανταποδώσουμε όλο αυτό που έχει κάνει η ομάδα σε εμάς».
Ο κ. Αργυρόπουλος θα έχει στη διάθεση του για να δουλέψει τους παλιούς παίκτες Θεόδωρο Αναστασόπουλο, Κώστα Βουγιουκλή, Παναγιώτη Γεωργαντά, Βασίλη Δουρούμη, Γιάννη Μερκούρη, Γιώργο Μουλιάτο, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Βασίλη Σακκά, Μάριο Χόλμπαν, Βαγγέλη Σεφεράσι, Χρυσοβαλάντη Σπυρόπουλο και τους καινούργιους Δημήτρη Ανδρεάδη, Νίκο Βασιλόπουλο, Νίκο Βιδάκη, Στάθη Γιαννακόπουλο, Σπύρο Δασκαλάκη, Βαγγέλη Κουρεντζή, Γιώργο Κωνσταντόπουλο, Νίκο Μουλιάτο, Γιώργο Νιάρχο, Αλέξανδρο Τσώνη και Σταμάτη Φέστα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ