Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2014 19:08

Διοικητικό κενό στη "Μαύρη Θύελλα" μετά την παραίτηση Δεδούση!

Γράφτηκε από τον

Τη διεξαγωγή συμπληρωματικών αρχαιρεσιών σηματοδοτεί η παραίτηση του Τάκη Δεδούση από το Δ.Σ.του "Π.Σ. Η Καλαμάτα". Ο εκπρόσωπος της πλευράς Παπασταθόπουλου αποχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (6/9) από τη διοίκηση πριν καλά, καλά συμπληρωθούν 40 μέρες από τις πρόσφατες εκλογές.

Η μή ύπαρξη αναπληρωματικών μελών δημιουργεί διοικητικό κενό στο Δ.Σ. της "Μαύρης Θύελλας" που όπως ρητά αναφέρεται στο καταστατικό της πρέπει να διαθέτει επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Επί της ουσίας η παραίτηση Δεδούση έρχεται να δημοσιιοποιήσει τη δυσαρέσκεια της... συνιστώσας Παπασταθόπουλου για όσα ακολούθησαν της Γενικής Συνέλευσης, συμπεριλαμβανομένων και των περισσότερων μεταγραφών. Ο ίδιος ο Δεδούσης καταλόγίζει στον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη συγκεντρωτισμό, παρά το γεγονός ότι τα πρώτα χρήματα μπήκαν φέτος στο ταμείο από τέσσεριες πλευρές που λογικά θα έπρεπε να έχουν την συμμετοχή στις αποφάσεις.

Η κατάσταση μπερδεύεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι η πλευρά Παπασταθόπουλου και ο μάνατζέρ του Νίκος Κλιτσίδης έχουν ήδη στείλει ορισμένεους ποδοσφαιριστές στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και η ολοκληρωτική αποχώρησή τους δεν αποκλείεται να μειώσει κατά δύο τις φετινές καλοκαιρινές μεταγραφές.