Πέμπτη, 07 Αύγουστος 2014 09:00

Πρωτάθλημα και άνοδο στη Γ' εθνική θέλει ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον
Πρωτάθλημα και άνοδο στη Γ' εθνική θέλει ο Πάμισος

Με πολλά νέα πρόσωπα ξεκίνησε χθες προετοιμασία  ο Πάμισος. Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης παρουσία 50 φίλων του, οι οποίοι προσμένουν και τη νέα σεζόν να πάρει η ομάδα τους τον τίτλο στην Α' τοπική και στη συνέχεια την άνοδο στη Γ' εθνική.


Ο Πάμισος ενισχύθηκε αισθητά στη μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας εννέα παίκτες και έπεται συνέχεια, μιας και μένουν τα τυπικά για το πρώην αμυντικό της Καλαμάτας Νίκο Τριανταφυλλάκη, ενώ θα γίνει άλλη μία προσθήκη. Τα νέα πρόσωπα στην χθεσινή πρεμιέρα ήταν οι  Κώστας Αργυρόπουλος, Χρήστος Μανιάτης, Φάνης Βλαχόπουλος, Πάρις Καλλιντέρης, Γιάννης Βόλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Αντώνης Καλογερόπουλος, Φράγκο Μεμά και Aνδρέας Σεϊτάι.
Από πέρυσι συνεχίζουν οι Νίκος Κατσίποδας, Γιάννης Τρίψας, Χρήστος Τρίψας, Αλέξανδρος Ρούτσης, Γιάννης Μωράκης, Ηλίας Ηλιόπουλος, Περικλής Χαρμπίλας, Ραφαήλ Σταματόπουλος και Δημήτρης Φιλόπουλος.
Οι Νίκος Πατσιώτης και Γιάννης Κωτσάκης δεν έχουν ακόμα συμφωνήσει με τη διοίκηση και δύσκολα θα παραμείνουν.
Στην τεχνική ηγεσία συνεχίζουν ο Σπύρος Τσίκινης με το Νίκο Γεωργακλή.
Ο πρώτος αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση για τις κινήσεις που έκανε στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και τον κόσμο για τη συμπαράστασή του τόνισε ότι: "Κανένας δεν παίρνει το πρωτάθλημα από το καλοκαίρι. Χρειάζεται δουλειά για να τα καταφέρουμε. Είμαι χαρούμενος και εγώ και ο Νίκος (σ.σ. Γεωργακλής) που μείναμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και αυτή τη φορά να πάμε καλύτερα στα μπαράζ ανόδου".
Ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης ξεκαθάρισε ότι: "Μοναδικός στόχος είναι η πρωτιά στην Α' τοπική και η άνοδος στη Γ' εθνική. Είναι βαριά η φανέλα του Παμίσου και αν δεν υπάρχει σκληρή δουλειά δεν θα πετύχουμε τίποτα. Ευχαριστώ τη δημοτική αρχή που είναι πάντα κοντά μας, αλλά και τον κόσμο. Ολοι μαζί μπορούμε να φθάσουμε τον Πάμισο εκεί που ονειρευόμαστε".

Αγιασμός πριν την προπόνηση
Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η πρώτη μέρα για τη νέα σεζόν περιλάμβανε αγιασμό για να πάει καλά η χρονιά και στη συνέχεια άρχισε το τρέξιμο. Από σήμερα και για δέκα ημέρες οι προπονήσεις θα διεξάγονται στον Αγιο Νικόλαο.
Τέλος, το "παρών" στη χθεσινή έναρξη της προετοιμασίας έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος που εκτέλεσε μάλιστα και… πέναλτι και ευστόχησε έχοντας απέναντί του τον Νίκο Κατσίποδα και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ και νεοεκλεγείς δήμαρχος Οιχαλίας  Αριστείδης Σταθόπουλος.