Δευτέρα, 13 Δεκέμβριος 2021 15:24

ΠΑΟΚ: Με Μίντιλαντ στα νοκ άουτ του Europa Conference League

Γράφτηκε από τον
ΠΑΟΚ: Με Μίντιλαντ στα νοκ άουτ του Europa Conference League

Με Μίντιλαντ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ για τα νοκ άουτ του Europa Conference League!

O ΠΑΟΚ ήταν στο γκρουπ των ισχυρών αλλά πήραν αντίπαλο από τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των δικών τους ομίλων στο Europa League. Η κλήρωση στο Europa Conference League δεν ήταν άσχημη κι η Μίντιλαντ από τη Δανία θα είναι το εμπόδιο που πρέπει να περάσει η ομάδα του Λουτσέσκου.

Οι Δανοί, είχαν δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στον όμιλο του Europa League με Λουντογκόρετς, Μπράγκα και Ερυθρό Αστέρα.

Στο πρωτάθλημα της χώρας τους είναι πρωτοπόροι με 35 βαθμούς, ενώ η Κοπεγχάγη (που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στον όμιλο) την ακολουθεί με 33 βαθμούς, ενώ η επίθεση μετρά 31 γκολ ενεργητικό κι η άμυνα έχει παραβιαστεί 16 φορές.

Θυμίζουμε ότι τα πρώτα παιχνίδια των play-offs του Europa Conference League είναι προγραμματισμένα για τις 17 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί μια βδομάδα μετά, στις 24 του ίδιου μήνα. Η ρεβάνς θα γίνει στην Τούμπα από τη στιγμή που ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν στους ισχυρούς.

Τα ζευγάρια γενικότερα έχουν ξεκάθαρα φαβορί, καθώς η Μαρσέιγ κληρώθηκε με Καραμπάγκ, η Λέστερ με την Ράντερς κι η Σέλτικ με την Μπόντο Γκλιμτ. Η Φενέρμπαχτσε, που έμεινε τερμάτισε 3η στον όμιλο με τον Ολυμπιακό, έπεσε πάνω στην Σλάβια Πράγας.

Επίσης, η Ραπίντ Βιέννης περιμένει να δει αν θα παίξει με Τότεναμ ή Φίτεσε (σ.σ δεν έχει γίνει ακόμη το ματς των Λονδρέζων με την Ρεν).

Τα ζευγάρια στο Europa Conference League

Μαρσέιγ - Καραμπάγκ
Αϊντχόφεν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Φενέρμπαχτσε - Σλάβια Πράγας
Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ
Λέστερ - Ράντερς
Σέλτικ - Μπόντο Γκλιμτ
Σπάρτα Πράγας - Παρτιζάν
Ραπίντ Βιέννης - Τότεναμ ή Φίτεσε

Πηγή: gazzetta.gr