Πέμπτη, 07 Αύγουστος 2014 15:20

Ντέρμπι με το "καλημέρα" στην Α' τοπική Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Ντέρμπι με το "καλημέρα" στην Α' τοπική Μεσσηνίας

 

Γράφει
ο Παν. Φαντάκος

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α' τοπικής Μεσσηνίας να κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο,  αλλά οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από την κλήρωση της περασμένης Δευτέρας.

Η κληρωτίδα είχε… κέφια και έβγαλε την 1η αγωνιστική τριφυλιακό ντέρμπι (Εράνη - Κυπαρισσία), ενώ την ίδια μέρα θα αναμετρηθούν και ο Εθνικός Μελιγαλά με τον Μεσσηνιακό. Τα ντέρμπι συνεχίζονται και τη 2η αγωνιστική. Πάμισος εναντίον Εράνης και Κυπαρισσία εναντίον Εθνικού Μελιγαλά.  Ο Εθνικός μάλιστα την τρίτη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Πάμισο.
Με άλλα λόγια κάθε αγωνιστική και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί αισθητά και δεν υπάρχει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.  Ο Πάμισος και η Κυπαρισσία  θέλουν το πρωτάθλημα, ενώ υψηλές προσδοκίες έχουν ο Τέλλος Αγρας, η Εράνη, η Σπερχογεία και ο Τσικλητήρας Πύλου. Ο Απόλλωνας Καλαμάτας δυνάμωσε στις μεταγραφές, όμως κρατά χαμηλούς τόνους, όπως επίσης και ο Εθνικός Μελιγαλά με το Διαβολίτσι.
Ο δε Μεσσηνιακός θα παρουσιαστεί με νεανικό ρόστερ και  αποτελεί ερωτηματικό.
Για Δώριο και  Ολυμπιακό Καλαμάτας το ζητούμενο είναι η άνετη παραμονή.  Η Ανδρούσα θα προσπαθήσει να μην μπλέξει σε περιπέτειες, ενώ ως στόχο την παραμονή θέτουν και ο Αστέρας Αρφαρών και οι νεοφώτιστοι Ασπρόχωμα και Κορώνη.