Πέμπτη, 07 Αύγουστος 2014 20:58

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ξεκίνησε προετοιμασία με υψηλές βλέψεις

Γράφτηκε από τον

Με πολλά νέα πρόσωπα και υψηλές βλέψεις, ο Α.Ο. Φαραί ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Πρώτα έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στα αποδυτήρια της ομάδας για να πάει καλά η χρονιά και χωρίς τραυματισμούς και στη συνέχεια, ο προπονητής Βασίλης Μπλέτσας με τους ποδοσφαιριστές πήγαν στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης" και πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
Λίγο πριν ξεκινήσει την προπόνηση, ο Βασίλης Μπλέτσας σε σύντομη δήλωση του στα Μ.Μ.Ε. έδωσε το στίγμα της ομάδας για τη νέα χρονιά. «Καλή αρχή με υγεία, σε όλους τους συντελεστές του πρωταθλήματος. Για την ομάδα μας, να παίζουμε κλαό ποδόσφαιρο και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Είμαστε χαρούμενοι που στο ρόστερ υπάρχουν παιδιά που ήθελαν πραγματικά να μείνουν στην ομάδα και τα παιδιά που αποκτήθηκαν, ήθελαν να έρθουν. Η ομάδα μας έχει το περσινό άτυχο συμβάν του υποβιβασμού και ο κρυφός μας στόχος είναι να επιστρέψουμε. Ομως αυτό θα πρέπει να το κτίσουμε».   Τα καινούργια πρόσωπα που έδωσαν το "παρών" στην πρεμιέρα της προετοιμασίας ήταν οι Παυλός Πεΐδης, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Γιάννης Μέντζας, Παναγιώτης Δεικτάκης, Κώστας Ροβολής, Βαγγέλης Καπακλής, Σπύρος Σεριάτος, Βασίλης Μωράκης, Χρήστος Γεωργακόπουλος, Γιάννης Σισμανίδης. Σε ότι αφορά τον Σεριάτο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα και μένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του.
Από το υπάρχον υλικό παραβρέθηκαν οι Γιώργος Βαρθαλάμης, Γιώργος Κωστέας, Γιώργος Μπάκας, Αλέξης Ζωγόπουλος, Στάθης Κουτουμάνος, Ηλίας Δουρούμης, Παντελής Πανταζής, Χρήστος Αριστομενόπουλος, Ραμαζάν Μίντιλι, Γιώργος Κορέτα, Γιάννης Παχής, Γιάννης Τάλαρος, Δημήτρης Κουρούπης, Σωτήρης Μπίτσικας, Κώστας Μανωλόπουλος.

Κοντά η διοίκηση

Τα περισσότερα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Φαραί παραβρέθηκαν και στην πρώτη προπόνηση, όπως και σε κάθε εκδήλωση της ομάδας. Προχθές στο γήπεδο ήταν οι Παναγιώτης Νινιός, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης Σταθόπουλος, Πέτρος Κωστέας, Βασίλης Κουκούτσης, Δημήτρης Μαυροειδής, Αρις Θωμόπουλος και Κώστας Μπούνας. Στο 11μελές διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν ακόμη οι Παναγιώτης Γαλάνης, Νίκος Κουρούπης, Παναγιώτης  Μπίτσικας.