Τετάρτη, 15 Δεκέμβριος 2021 15:00

Νέα εύκολη νίκη για τους Ερασιτέχνες Καλαμάτας, 6-0 τον Ικαρο

Γράφτηκε από τον

Οι Ερασιτέχνες της Καλαμάτας πέτυχαν μια ακόμη εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Αυτή τη φορά επικράτησαν με 6-0 του Ικάρου Καλαμάτας, σημειώνοντας την 7η νίκη τους σε ισάριθμα ματς του 1ου ομίλου και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 15’ σουτ του Παπαγεωργακόπουλου λίγο έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Φράγκος και στην επαναφορά ο Ρούπας με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 28’ ο Μούζος εκτέλεσε φάουλ και στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Α. Θεοφιλόπουλος, ο οποίος προσπάθησε με το πόδι να τη διώξει από την περιοχή όμως την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και “έγραψε” το 0-2. Στο 33’ ο Γουρνάς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε και στο Μίχο και αφού κτύπησε στο κάθετο δοκάρι κατέληξε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Δημητρίου με πάσα στον Ρούπα, αυτός υπό πίεση αμυντικού δεν μπόρεσε να κάνει τη σέντρα και πάσαρε στο συμπαίκτη του ο οποίος σέντραρε αμέσως ο Μούζος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, με τους αμυντικούς να σταματούν την μπάλα χωρίς να την διώχνουν και ο Δρούγας που ήταν κοντά με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-3. Στο 44’ ο Δρούγας μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στο Ρούπα, που την κοντρόλαρε και με σουτ πέτυχε το 0-4 σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 61’ ο Δρούγας πάσαρε στο Μούζο και αυτός με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 72’ ο Αν. Θεοφιλόπουλος με διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού της εστία του Φράγκου.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Γουρνάς (6’ μακρινό σουτ), Νίκας (74’ φάουλ), Μίχος (75’ κεφαλιά), Γαλίτης (79’ κοντινό σουτ), Ρούπας (84’σουτ) και Δημητρίου (85’ κοντινό σουτ)
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Στ. Τσαούση με βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσο, Π. Νικολόπουλο.
ΑΠΟΚ ΙΚΑΡΟΣ: Φράγκος, Σιμόπουλος, Σαμαράς, Νικητέας (61’ Αδαμόπουλος), Α. Θεοφιλόπουλος, Μίχος, Νίκας, Νικολόπουλος (75’ Φιλιππάκος), Κυριαζής (57’ Χριστόπουλος), Γαλίτης, Μπάσο.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουρεντζής, Aν. Θεοφιλόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Γουρνάς, Παυλής (67’ Μητρόπουλος), Ι. Σαούτης (78’ Καρνάκης), Μούζος, Παπαδόπουλος (67’ Σκοπέτος), Ρούπας, Δρούγας, Δημητρίου.