Πέμπτη, 07 Αύγουστος 2014 21:14

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Δεν τα βρήκε με Δώριο για Γεωργιόπουλο

Γράφτηκε από τον

Ο Μεσσηνιακός κινήθηκε για την απόκτηση του Διονύση Γεωργιόπουλου, αλλά ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δεν θα φορέσει τελικά τα "πράσινα" τη νέα περίοδο.


Οι άνθρωποι της καλαματιανής ομάδας έκριναν υπερβολικές τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει η διοίκηση του Δωρίου, όπου ανήκει ο Γεωργιόπουλος και  αναζητούν άλλες λύσεις για την μεσοεπιθετική γραμμή. Αυτό που καίει όμως περισσότερο τον Ελβιο Μάνα και τους συνεργάτες του είναι η απόκτηση τερματοφύλακα.
Γι' αυτό και έχουν γίνει συζητήσεις με τον πρώην πορτιέρο του Παμίσου Πατρίκ Ανδρέου, χωρίς για την ώρα να έχει επέλθει συμφωνία. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος που αποτέλεσε πέρυσι τον βασικό γκολκίπερ έχει μείνει ελεύθερος με σκοπό να αγωνιστεί σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Αν δεν γίνει αυτό, δεν αποκλείεται να συνεχίσει στο Μεσσηνιακό,. Από εκεί και πέρα στο "στόχαστρο" βρίσκεται ο Δημήτρης Μπούνας που αγωνίστηκε πέρυσι σε Σπερχογεία και Πάμισο.
Το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν 2-3 προσθήκες ώστε ο Μεσσηνιακός να μπορέσει να διαγράψει αξιόλογη πορεία στην Α' τοπική.
Αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος", ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και διπλές προπονήσεις.