Παρασκευή, 17 Δεκέμβριος 2021 12:30

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Εικοσαήμερο... αντεπίθεσης

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Εικοσαήμερο... αντεπίθεσης


Εναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών πρόσθεσε στην Κρήτη η Καλαμάτα, νικώντας την Τετάρτη με 2-1 τα Χανιά, που ηττήθηκαν για πρώτη φορά στο γήπεδό τους. Αυτό ήταν το δεύτερο διπλό για την “Μαύρη Θύελλα” στη Super League 2 και η τέταρτη συνεχόμενη νίκη που την έφερε στην 4η θέση!


Η μεσσηνιακή ομάδα ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα με ήττες από ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’, αλλά από εκεί και πέρα, κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Το διπλό στην Αρτα στις 24 Νοεμβρίου (1-0 τον Καραϊσκάκη) ήταν αυτό που έδωσε τη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση Τρεις μέρες αργότερα, η Καλαμάτα νικούσε για πρώτη φορά φέτος και στη Μεσσήνη (2-0 τον Εργοτέλη). Το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη στις 5 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Λάκωνες και η “Μαύρη Θύελλα” υποδέχτηκε ξεκούραστη τον Διαγόρα το περασμένο Σάββατο και τον κέρδισε και αυτόν με 2-0. Το καρέ νικών συμπληρώθηκε την Τετάρτη στα Χανιά κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (1-2).
Ετσι η Καλαμάτα από την ουρά της βαθμολογίας, αναρριχήθηκε στην 4η θέση και στο -8 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό που έχει δύο παιχνίδια περισσότερα, καθώς η μεσσηνιακή ομάδα έχει κάνει το ρεπό της και εκκρεμεί και το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη.
Οι δύο ομάδες τρέχουν το καλύτερο σερί στον 2ο όμιλο με τέσσερις σερί νίκες. Ο Λεβαδειακός έχει πέντε τρίποντα στη σειρά, αλλά το ένα είναι στα χαρτιά με τη Ζάκυνθο. Στο γήπεδο νίκησε κατά σειρά με 3-1 την Ιεράπετρα εντός, 1-0 την Καλλιθέα εκτός και με το ίδιο σκορ το Αιγάλεω εντός και προχθές εκτός τον Ηρόδοτο.
Την προσεχή αγωνιστική οι πρωτοπόροι έχουν ωστόσο ρεπό, ενώ η Καλαμάτα θα υποδεχτεί την ουραγό και χωρίς νίκη Ζάκυνθο. Ευκαιρία λοιπόν να διευρύνει το σερί και να πλησιάσει στην κορυφή.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Σε αυτή την προσπάθεια ευελπιστεί να έχει και τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου. Τα εισιτήρια θα διατίθενται σήμερα και αύριο από τα γραφεία της ΠΑΕ (9 π.μ. - 4 μ.μ και 10 π.μ. - 2 μ.μ, αντίστοιχα) και την Κυριακή από τα εκδοτήρια του Σταδίου της Μεσσήνης. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 15 ευρώ. Εισιτήρια των 10 ευρώ διαθέτει και η Λέσχη οπαδών “Bulldogs¨ στα γραφεία της (Ιωσήφ Ανδρούσης 3) σήμερα και το Σάββατο από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Με ανακοίνωση τους οι φανατικοί οπαδοί της Καλαμάτας καλούν μάλιστα τους φιλάθλους να δώσουν την Κυριακή δυναμικό “παρώ픨ώστε να έρθει μία ακόμη νίκη.

Σφυρίζει ο Πουλόπουλος

Ο Θοδωρής Πουλόπουλος από τον Πειραιά θα διαιτητεύσει την κυριακάτικη αναμέτρηση της Καλαμάτας με τη Ζάκυνθο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 10ης αγωνιστικής και οι διαιτητές στον 2ο όμιλο της Super League 2 έχουν ως εξής:

Σάββατο

Παναθηναϊκός Β’-Χανιά
Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Οικονόμου (Αχαΐας), Πλακάς (Δυτ. Αττικής)
4ος: Αντωνίου (Αχαΐας)

Κυριακή


Ρόδος-Ηρόδοτος
Βλάχος, Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), Ισακοβίδης (Λακωνίας)
4ος: Αλάμπεης (Αθηνών)
Επισκοπή-Αιγάλεω
Στάμος (Ηλείας), Νατσιόπουλος, Αηνάλης (Μακεδονίας)
4ος: Νικολάου (Αθηνών)
ΑΕΚ Β’-ΟΦ Ιεράπετρας
Τσαγκαράκης (Χανίων), Καλαμπόκης, Τσιλίκας (Αιτ/νίας)
4ος: Ψυχούλας (Βοιωτίας)
Καλαμάτα- Ζάκυνθος
Πουλόπουλος (Πειραιά), Τσολακίδης (Αθηνών), Χρηστάκος (Πειραιά)
4ος: Μπαίρακτάρης (Αθηνών)
Καραϊσκάκης-Διαγόρας
Κατσικογιάννης, Λιόντος, Διαμάντης (Ηπείρου)
4ος: Τάσης (Ηπείρου)
Κηφισιά-Καλλιθέα
Βεργέτης, Κύριος (Αρκαδίας), Δέτση (Αθηνών)
4ος: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)
Εργοτέλης-Αστέρας Βλαχιώτη
Ανδριανός (Αχαΐας), Φραγκιαδάκης, Πάγκαλος (Λασιθίου)
4ος: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Ρεπό: Λεβαδειακός
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 2.45 μ.μ