Παρασκευή, 08 Αύγουστος 2014 08:28

Ο Τριανταφυλλάκης συμφώνησε με τον Πάμισο που ίσως αλλάξει... χέρια

Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Πετρουλάκης δήλωσε χθες στο "Ν"  ότι επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία του Παμίσου. 

Ο πρόεδρος των "πρασίνων" αρνήθηκε να γνωστοποιήσει το όνομα, καθώς ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία.  Δήλωσε όμως κατηγορηματικά ότι η περίπτωση αυτή είναι πιο σοβαρή από κάθε άλλη, καθώς στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί αρκετοί υποψήφιοι... επενδυτές για την ομάδα της Μεσσήνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας κατάγεται από την Ηλεία και δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Μάλιστα συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί χθες το μεσημέρι η μεταγραφή του Νίκου Τριανταφυλλάκη.
Το γεγονός ότι βρισκόταν ο ίδιος στο ραντεβού με τον πρώην παίκτη της Καλαμάτας φανερώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον Πάμισο.
Σ' αυτή τη συνάντηση όπου επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του έμπειρου αμυντικού,  ήταν παρόντες και ο πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης (αδερφός του προπονητή της ομάδας Σπύρου Τσίκινη) και ο παράγοντας Αρης Θωμόπουλος.
Ο επιχειρηματίας ενεργεί σαν να βρίσκεται ήδη στη διοίκηση της ομάδας και ο κ. Πετρουλάκης εκτιμά ότι αυτή τη φορά είναι πολύ πιθανόν ο Πάμισος να αλλάξει χέρια.
Οπως και να 'χει το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν ανακοινώσεις.


Δέκα μεταγραφές και συνεχίζει

Ο Νίκος Τριανταφυλλάκης, όπως προαναφέραμε, είναι από χθες παίκτης του Παμίσου, ο οποίος έφθασε έτσι τις 10 μεταγραφές στο θερινό παζάρι. Είχαν προηγηθεί οι Κώστας Αργυρόπουλος, Χρήστος Μανιάτης, Φάνης Βλαχόπουλος, Πάρις Καλλιντέρης, Γιάννης Βόλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Αντώνης Καλογερόπουλος, Φράγκο Μεμά και Aνδρέας Σεϊτάι.
Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ, μιας και υπάρχουν επαφές με κεντρικό αμυντικό από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πάμισος προπονείται στο Αθλητικό Κέντρο στον Αγιο Νικόλαο ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση το Δημοτικό Στάδιο.
Να σημειωθεί ότι το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας θα γίνει στις 17 Αυγούστου με αντίπαλο το Δώριο.