Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 17:47

ΕΡΑΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 1-0: Νίκη με γκολ - πέναλτι του Α. Γεωργιόπουλου στο 94’

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 1-0: Νίκη με γκολ - πέναλτι του Α. Γεωργιόπουλου στο 94’

Αγχωτική νίκη με 1-0 και γκολ στις καθυστερήσεις για την Εράνη στο χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου!

Οι “πράσινοι” ήταν ανώτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, είχαν μεγάλη κατοχή μπάλας και ορισμένες ευκαιρίες που δεν τις έκαναν γκολ.
Ομως στο 94’ ο Δ. Γεωργιόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σεφεράσι και ο κ. Πλακογιάννης έδωσε το πέναλτι. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο παίκτης της Εράνης και ύστερα από λίγη ώρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για εξετάσεις.
Μετά από 6-7 λεπτά ο Α. Γεωργιόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0, με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως τη λήξη.
Είναι χαρακτηριστικό πως η Εράνη είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο στο Πεταλίδι με 3-4, με το νικητήριο γκολ να μπαίνει και πάλι στις καθυστερήσεις!
Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου μείωσε στον ένα βαθμό την διαφορά από τον Τέλλο Αγρα που βρίσκεται στην κορυφή.
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους
Α. Γεωργιόπουλο και Μπάρκα.
Το Πεταλίδι απείλησε στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου με τους Γεωργιάδη και Αθανασόπουλο.
Οι “πράσινοι” πίεσαν πολύ στο τελευταίο 20λεπτο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Α. Γεωργιόπουλο, Διονυσόπουλο και Σπυρόπουλο, πριν βρουν το γκολ στις καθυστερήσεις με τον Α. Γεωργιόπουλο.
Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς την Ε. Τσαούση και τον Αντωνόπουλο.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Δ. Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος, Λεβεντάκης, Τσόπελας, Χάρμπας (60’ Γκότσης), Γκεβόρι, Σπυρόπουλος, Α. Γεωργιόπουλος, Μπάρκας, Διονυσόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Θ. Αθανασόπουλος (70’ Ν. Ψυχογιάννης), Χούτος, Σεφεράσι, Πανταζόπουλος, Σταματελόπουλος, Κ. Ψυχογιάννης, Φωτόπουλος, Σαμοθράκης (84’ Α. Αθανασόπουλος), Θεριός (32’ λ. τρ. Γεωργιάδης), Μεμά (84’ Παναγόπουλος).