Δευτέρα, 20 Δεκέμβριος 2021 19:01

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-0: Επιστροφή στις νίκες με Αγγελόπουλο

Γράφτηκε από τον

Στις νίκες επέστρεψε το Σάββατο ο Απόλλωνας Καλαμάτας που επιβλήθηκε με 1-0 της Σπερχογείας στο γήπεδο του Ασπροχώματος, στο τελευταίο ματς του 2021.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη για το συγκρότημα του Τάκη Σακελλαρόπουλου που παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη η Σπερχογεία είναι ουραγός με μόλις μια ισοπαλία σε εννέα παιχνίδια και παλεύει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό στην Α1 τοπική.
Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν στόχο. Στο 43’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπούνα με 2η κίτρινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα.
Ομως παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο ο Απόλλωνας βρήκε τον τρόπο να σκοράρει στο 72’ όταν μετά από κόρνερ του Μανωλόπουλου, ο Αγγελόπουλος από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Οι “Ταύροι” προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στη συνέχεια και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 80’ όταν ο Νταβός νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Π. Γιακουμή.
Το ματς σφύριξε ο Ρέκκας, με βοηθούς τους Τσουλάκο και Π. Νικολόπουλο.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Π. Γιακουμής, Μπούνας, Σεντεμέντες, Νικολόπουλος, Αγγελόπουλος, Καραϊσκος (46’ Κουρεντζής), Πουλουπάτης, Καρύδης, Πανταζής (70’ Κοντογόνης), Μανωλόπουλος (91’ Ζαϊμης), Γ. Γιακουμής.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Κ. Κακαλέτρης, Τζεφερεμιναίος, Μάτσι, Μαστρόκαλος, Λένα, Δημητρίου (71’ Κατσάρας), Γουδέλης (65’ Τσίμπουρης), Σπύρος, Π. Κακαλέτρης (88’ Τσιάκας), Σώκαλης, Ντάβος.