Πέμπτη, 23 Δεκέμβριος 2021 12:30

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 3-1: Τέσσερα στα τέσσερα στο Μελιγαλά και 5η θέση

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 3-1: Τέσσερα στα τέσσερα στο Μελιγαλά και 5η θέση

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ (Πάγια, Γουερέ, Μουλιάτος), ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε χθες με 3-1 τον Αίαντα Γαστούνης στον Μελιγαλά και ανέβηκε στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η μεσσηνιακή ομάδα έθεσε τις βάσεις για το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 2-0.
Στο 53’ ο Μουλιάτος έκανε το 3-0 και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια, ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Ρούνη στο 70’.
Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο Μελιγαλά για τον ΑΟΔ, που είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και μ’ ένα παιχνίδι λιγότερο (με τον Εθνικό Σκουλικάδου).
Επιπλέον πέρασε στη βαθμολογία τον Αίαντα και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2021.
Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 25’ με τον Πάγια και στο 38’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γουερέ. Στο 53’ ο Μουλιάτος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 70’ με κεφαλιά του Ρούνη, έπειτα από σέντρα του Δούλου
Ο Αίας Γαστούνης μέσω της “Ε” ευχαρίστησε τους Τριανταφύλλου, Λυκομήτρο, Μαυροκορδόπουλο από την Αργολίδα, για την εξαιρετική διαιτησία
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Μπεσσής, Πιτσιλής, Θώδης, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Δημητρίου, Στραβάκος, (77’ Κρεμμύδας) Μουλιάτος (77’Τσιγαρίδης), Γουερέ, Ηλιόπουλος, Πάγια.
ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Λαδάς, Βατσής, Μπουρδέκας, Δούλος, Κατελούζος, Στανής (80’ Καράμπελας), Ρούνης, Φονσένκα, Βράπη, Ριτσιούλι, Παπαχριστόπουλος.