Τρίτη, 28 Δεκέμβριος 2021 11:34

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σε ρυθμούς Ιεράπετρας

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στις προπονήσεις την Κυριακή για τους παίκτες της Καλαμάτας μετά την τριήμερη άδεια που τους είχε δώσει ο Νίκος Αναστόπουλος λόγω των Χριστουγέννων.

Η “Μαύρη Θύελλα” προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με την Ιεράπετρα εκτός έδρας, για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2 και θέλει να κλείσει νικηφόρα το 2021.
Η ψυχολογία στις τάξεις των ασπρόμαυρων είναι εξαιρετική, απόρροια των πέντε συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα και της καλής εικόνας που βγάζει στο γήπεδο η Μεσσηνιακή ομάδα.
Στόχος της Καλαμάτας είναι να πάρει την έκτη σερί νίκη και ένα ακόμη διπλό αύριο στο Βουζουνεράκειο απέναντι στον ΟΦΙ και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, αλλά και την καθιέρωση της στα υψηλά... στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.
Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και για το Κύπελλο Ελλάδας στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Κρήτη, με την “Μαύρη Θύελλα” να χαμογελά στα πέναλτι και να παίρνει την πρόκριση με... ήρωα τον Ταϊρη.
Το ευχάριστο για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας και έτσι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
Η αποστολή της ασπρόμαυρης ομάδας θα ανακοινωθεί σήμερα από τον 64χρονο τεχνικό και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κρήτη,
όπου και θα διανυκτερεύσει.