Τετάρτη, 29 Δεκέμβριος 2021 10:49

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρεμιέρα σήμερα με Αχαΐα

Γράφτηκε από τον

 

Η ώρα των μικτών ομάδων της Μεσσηνίας έφθασε, καθώς μετά από σχεδόν δύο χρόνια απραξίας λόγω της πανδημίας, ρίχνονται σήμερα στη μάχη των πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων, που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα.


Η Μεσσηνία κάνει πρεμιέρα με αντίπαλο την  Αχαΐα στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”. Η Κ 15 θα αγωνιστεί στις 12 το μεσημέρι και η Κ 17 στις 2.30 μ.μ και το ζητούμενο δεν είναι άλλο από τη νίκη και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες. Η Μεσσηνία έχει τοποθετηθεί στον 5ο όμιλο μαζί με την Ηλεία, την Ζάκυνθο, την Λακωνία, την Κεφαλλονιά / Ιθάκη, την Αχαία και την Αιτωλοακαρνανία. Θα γίνει πρωτάθλημα ενός γύρου και στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.
Στο πρωτάθλημα Κ 15, η Κεφαλλονιά/ Ιθάκη νίκησε εκτός με 2-1 την Λακωνία και η Ηλεία με 5-1 τη Ζάκυνθο.
Στα αντίστοιχα ματς για το πρωτάθλημα Κ 17, η Λακωνία επικράτησε με 3-2 της Κεφαλλονιάς/ Ιθάκης, ενώ Ηλεία και Ζάκυνθος αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Η πρώτη αγωνιστική στον 5ο όμιλο ολοκληρώνεται σήμερα με τα ματς της Μεσσηνίας κόντρα στην Αχαία, ενώ ρεπό έχει η Αιτωλοακαρνανία. Να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Τσούκλερης, θα κάνει σήμερα ντεμπούτο στον πάγκο των μικτών ομάδων της Μεσσηνίας και δεν κρύβει την αισιοδοξία του.
“Μετά από δύο περίπου χρόνια αρχίζουν και πάλι οι αγώνες. Στόχος μας είναι η πρωτιά στον όμιλο. Η Αχαία είναι παραδοσιακά δυνατή αντίπαλοι, αλλά έχουμε καλούς παίκτες σε αυτές τις ηλικίες και μπορούμε να πάρουμε την πρωτιά. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί”, λέει στην ‘Ε” ο νεαρός τεχνικός.

Η αποστολή

Για τα σημερινά ματς με την Αχαία έχουν κληθεί 40 συνολικά ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής:
Κ 15
Αραπάκης, Π. Βαρελάς, Κατράνης, Σακκάς, Μπάκας, Σεντεμέντες, Τζάνες, Οικονομόπουλος, Βάγγαλης, Σπ. Βαρελάς, Σταθόπουλος, Κατσικέας, Παπαδόπουλος, Ντερβίσι, Ντελής, Χότζα, Κυριακόπουλος, Γκιζας, Γεωργουλέας, Τσαούσης.

Κ 17
Τσέλα, Καπράλος, Μπούνας, Παπαγεωργακόπουλος, Βράπι, Ντάκουρης, Αγγελόπουλος, Σταθόπουλος, Σεντεμέντες, Κουρεντζής, Ντελής, Δημητρίου, Καραϊσκος, Γεωργόπουλος, Φαββατάς, Τσάνε, Σπυρόπουλος, Σερέτης, Κράκουλι, Ράλλης.