Δευτέρα, 03 Ιανουάριος 2022 12:03

"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το μυαλό σε Καλλιθέα και μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το μυαλό σε Καλλιθέα και μεταγραφές

Πλώρη για... άνοδο έχει βάλει η Καλαμάτα με τις έξι συνεχόμενες νίκες στη Super League 2, που την έχουν φέρει στην τρίτη θέση.

Η μεσσηνιακή ομάδα ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις της για το 2021 και θέλει να μπει με το... δεξί στο νέο έτος.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι, με μεσοβδόμαδη αγωνιστική, καθώς την Τετάρτη θα διεξαχθεί η 11η στροφή και στους δύο ομίλους.
Η "Μαύρη Θύελλα" θα υποδεχτεί μεθαύριο στη Μεσσήνη, την 5η της βαθμολογίας Καλλιθέα, με στόχο να διευρύνει το εντυπωσιακό σερί.
Ο Ιανουάριος είναι εξίσου απαιτητικός μήνας με έξι παιχνίδια, τα οποία ξεκαθαρίσουν το τοπίο τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά.
Η Καλαμάτα δείχνει να εδραιώνεται στις πρώτες θέσεις και τις επόμενες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους, όπως το Αιγάλεω και ο Λεβαδειακός. Η Καλλιθέα αποτελεί, όπως προαναφέραμε, το πρώτο στη σειρά εμπόδια και το μυαλό όλων βρίσκεται στο ματς της Τετάρτης.
Η διοίκηση βέβαια έχει στρέψει την προσοχή της και στο... παζάρι, καθώς ξεκίνησε από το Σάββατο η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.
Η "Μαύρη Θύελλα" είναι από τις ομάδες που θα ενισχυθούν σε όλες τις γραμμές, διότι θα αποχωρήσουν και αρκετοί παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου. Οι δύο δεδομένες προσθήκες είναι οι Σίτνεϊ Ματέους και Ντάνι Λουπάνο, που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα, γιατί το καλοκαίρι δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους. Από εκεί και πέρα, θα αποκτηθεί τερματοφύλακας, μέσος και εξτρέμ.
Οι ιθύνοντες βρίσκονται σε επαφές αυτό το διάστημα με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους και ίσως υπάρξουν εξελίξεις εντός της εβδομάδας.