Τρίτη, 04 Ιανουάριος 2022 11:12

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δέκα κρούσματα σε παίκτες!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δέκα κρούσματα σε παίκτες!

Η μεγάλη διασπορά του κορονοϊού δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες τις ομάδες και η Καλαμάτα είναι μία από αυτές, όπου καταγράφεται έκρηξη κρουσμάτων στο ξεκίνημα του 2022.

Οι ποδοσφαιριστές της “Μαύρης Θύελλας” επέστρεψαν την Κυριακή στις προπονήσεις και στα τεστ που έγιναν, υπήρχαν κρούσματα. Ο φόβος ότι ο αριθμός θα αυξηθεί επιβεβαιώθηκε στα νέα τεστ της Δευτέρας, καθώς 10 ποδοσφαιριστές έχουν προσβληθεί από τον ιό, ενώ θετικά στον κορονοϊό και είναι και μέλη από το τεχνικό τιμ.
Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ενημέρωσε την Super League 2 για τον διψήφιο αριθμό κρουσμάτων και ζήτησε την αναβολή του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου.
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι σύμφωνα με μοριακό έλεγχο που έγινε βρέθηκαν 10 ποδοσφαιριστές θετικοί στον covid-19. Κατόπιν τούτου στείλαμε έγγραφο στη Σούπερ λιγκ 2 με τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου και ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα της Τετάρτης με την Καλλιθέα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αναβάλλονται τα ματς με Καλλιθέα και Αιγάλεω

Το αίτημα θα γίνει δεκτό, καθώς υπάρχουν πάνω από 7 κρούσματα σε παίκτες. Η Καλαμάτα δεν πρόκειται να αγωνιστεί ούτε την Κυριακή εκτός έδρας με το Αιγάλεω, αφού και το “Σίτι” ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό, με 17 μέχρι σήμερα κρούσματα!
Ετσι θα αναβληθούν και τα δύο πρώτα ματς της “Μαύρης Θύελλας” για το νέο έτος. Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και σε Εργοτέλη, Ηρόδοτο, Διαγόρα και θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν και άλλες αναβολές.
Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά στη σεζόν, που η Καλαμάτα καταγράφει πολλά κρούσματα κορονοϊού.
Τον Οκτώβριο είχε ανακοινώσει 8 κρούσματα και το ματς με τα Χανιά αναβλήθηκε, αλλά τότε θυμίζουμε, αναβλήθηκε όλη η πρεμιέρα, αφού έγινε νέα κλήρωση (λόγω Ζακύνθου και Καβάλας) και η “Μαύρη Θύελλα” έπαιξε αργότερα με την ΑΕΚ Β’. Η Καλαμάτα δεν έπαιξε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού και τον Δεκέμβριο με τον Αστέρα Βλαχιώτη, με τη διαφορά ότι τότε το πρόβλημα υπήρχε με την λακωνική ομάδα.

Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά

Στο μεταγραφικό σκέλος, η Καλαμάτα έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Λαδά. Ο 23χρονος γκολκίπερ του Αίαντα Γαστούνης θα έρθει για να καλύψει το κενό των Καπούταγλη και Κουτς που αποχώρησαν. Βασικός γκολκίπερ παραμένει φυσικά ο Δημήτρης Ταΐρης, Ακόμα αναμένεται μέσα στην εβδομάδα ένας Βραζιλιάνος επιθετικός, ενώ ενίσχυση θα υπάρξει και στη μεσαία γραμμή.