Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 10:35

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Διακόπτονται για τουλάχιστον μια εβδομάδα όλα τα πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Διακόπτονται για τουλάχιστον μια εβδομάδα όλα τα πρωταθλήματα

Η έκρηξη των κρουσμάτων κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας δεν ήταν δυνατό να αφήσει ανεπηρέαστα τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου...

Μέχρι χθες η ΕΠΟ δεν είχε πάρει μια συνολική απόφαση για αναβολή των πρωταθλημάτων και άφηνε την απόφαση αυτή στην κάθε ΕΠΣ.
Ετσι η κάθε Ενωση αποφασίζει αν θα συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα το προσεχές Σαββατοκύριακο ή θα διακοπούν για ένα χρονικό διάστημα.
Μέχρι χθες το μεσημέρι η ΕΠΣ Αρκαδίας, Δωδεκανήσου, Καρδίτσας και άλλες Ενωσεις είχαν προχωρήσει σε διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων.
Το ίδιο αναμένεται να πράξει σήμερα και η ΕΠΣ Μεσσηνίας, μιας και τα επιδημιολογικά δεδομένα του νομού είναι επιβαρυμένα πολύ το τελευταίο διάστημα και ουκ ολίγες ερασιτεχνικές ομάδες ταλαιπωρούνται από κρούσματα κορονοϊού.
Ετσι θεωρείται δεδομένο πως σήμερα η Ενωση θα ανακοινώσει πως διακόπτονται όλα τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου για τουλάχιστον μια εβδομάδα, για να προστατευτεί η δημόσια υγεία και να μειωθεί η διασπορά του ιού.
Να θυμίσουμε πως το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί η 12η αγωνιστική σε Α’ και Α1 τοπική, ενώ σήμερα θα γινόταν γνωστό και το πρόγραμμα στη Β’ τοπική. Ολα όμως συνηγορούν πως θα υπάρξει αναβολή μιας εβδομάδας, με την ευχή τα πράγματα όσον αφορά την πανδημία να πάνε καλύτερα το προσεχές διάστημα και να συνεχιστούν κανονικά τα τοπικά πρωταθλήματα.