Δευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 18:58

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Διπλές προπονήσεις και… ματιές για φορ

Γράφτηκε από τον

Με διπλές προπονήσεις αλλά και διάθεση από τους παίκτες συνεχίζεται η προετοιμασία του Τέλλου Αγρα, ο οποίος ξεκινά με φιλοδοξίες την φετινή αγωνιστική περίοδο.


Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Παναγιώτη είναι ικανοποιημένος από τα όσα βλέπει μέχρι τώρα στο γήπεδο αλλά και από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει. Να θυμίσουμε πως το Σάββατο η ομάδα των Γαργαλιάνων ολοκλήρωση την μεταγραφή του πρώην τερματοφύλακα του Παμίσουε Πατρίκ Ανδρέου ενώ στο ρόστερ προστέθηκε και ο νεαρός Νίκος Μπάκακας.

Αποχώρησε
ο Κουρουβάνης

Πέρα από τους δύο παίκτες που προαναφέρθηκαν, ο Τέλλος Άγρας έχει αποκτήσει ακόμη τους Δημήτρη Μπερερή, Βασίλη Τουρλίδα, Μπάμπη Νάκο, Κλάιντι Τόσκα, Αποστόλη Κορομηλά, Γρηγόρη Αναστασόπουλο, Νώντα Τσέρτο ενώ χάλασε τελικά η μεταγραφή του Σπύρου Κουρουβάνη.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ουσιαστικά συμπληρώσει το ρόστερ τους ωστόσο ρίχνουν ματιές στο μεταγραφικό παζάρι μήπως προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιθετικού ακόμη.
Από εκεί και πέρα, ο Τέλλος Άγρας πιθανότατα δεν θα προγραμματίσει κάποιο φιλικό ματς και θα μπει στο γήπεδο κατευθείαν για το Κύπελλο Μεσσηνίας.