Σάββατο, 08 Ιανουάριος 2022 22:05

Αναβολή και στο Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Νέα αναβολή και με τη βούλα στη Super League. Η διοργανώτρια Αρχή επισημοποίησε ότι το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή λόγω κρουσμάτων στους Πειραιώτες.

Είναι πλέον επίσημο! Ούτε το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης θα διεξαχθεί την Κυριακή. Τα κρούσματα στους «ερυθρόλευκους» οδήγησαν στην αναβολή της αναμέτρησης (9/1, 19:30), με τη Λίγκα να βγάζει σχετική ανακοίνωση.
Επιβεβαιώνοντας την πληροφορία, η οποία είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα, για θετικά τεστ τόσο σε παίκτες όσο και στο προπονητικό επιτελείο, αλλά και το διοικητικό προσωπικό του κλαμπ!

Άλλωστε, οι φιλοξενούμενοι είχαν ενημερωθεί και δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να φύγουν από την Τρίπολη ώστε να ταξιδέψουν για Πειραιά.

Η ανακοίνωση

"Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League".

Πηγή: www.sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ