Τρίτη, 12 Αύγουστος 2014 07:41

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με Δώριο και Φαραί τα πρώτα φιλικά - τη Δευτέρα έρχεται ο επιχειρηματίας που θέλει να πάρει την ομάδα

Γράφτηκε από τον

Χωρίς προβλήματα και με τις πρωϊνές προπονήσεις να προστίθενται στο πρόγραμμα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παμίσου στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Νικολάου.

Ο Σεϊτάι θα λείψει για περίπου 10 μέρες από τις προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων του στο Στρατό ωστόσο οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα που γίνεται υπό την καθοδήγηση του Σπύρου Τσίκινη (στην φωτό με τον Νίκο Γεωργακλή).
Ο τελευταίος προγραμμάτισε και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας. Το πρώτο θα γίνει την προσεχή Κυριακή στον Αγιο Νικόλαο με αντίπαλο το Δώριο ενώ την Τετάρτη 20 Αυγούστου ο Πάμισος θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης τον ΑΟ Φαραί.

Ενα στόπερ και… τέλος

Μεταγραφικά, οι «πράσινοι» σκοπεύουν να αποκτήσουν ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό και εξετάζουν τις περιπτώσεις κάποιων παικτών χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη προχωρημένη επαφή με κάποιον. Να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα ο Πάμισος έχει εντυπωσιάσει στο μεταγραφικό τομέα καθώς έχει αποκτήσει τους
Κώστα Αργυρόπουλο, Χρήστο Μανιάτη, Φάνη Βλαχόπουλο, Πάρι Καλλιντέρη, Γιάννη Βόλο, Γιάννη Καλογερόπουλο, Αντώνη Καλογερόπουλο, Φράγκο Μεμά, Aνδρέας Σεϊιτάι και Νίκο Τριανταφυλλάκη.

Ερχεται για… διακοπές
αλλά και για την ομάδα

Όσον αφορά το θέμα του επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα, στον Πάμισο αισιοδοξούν πως τελικά θα έχει αίσιο τέλος, ωστόσο προς το παρών κρατούν χαμηλούς τόνους.
Όπως έγινε γνωστό, ο επιχειρηματίας, που όπως πληροφορηθήκαμε κατάγεται από την Ηλεία, θα έρθει στην Μεσσήνη την Δευτέρα για διακοπές αλλά και για να έχει από κοντά τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας της Μεσσήνης. Μέχρι τότε θα υπάρξουν τηλεφωνικές επαφές για το θέμα. Αν πάνε όλα καλά ο επιχειρηματίας θα αναλάβει την θέση του προέδρου και φυσικά θα γίνει νέα γενική συνέλευση για να προκύψει διοίκηση.