Δευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 21:19

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Προγραμματίζουν φιλικά ματς

Γράφτηκε από τον

Στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της μπήκε από σήμερα η Σπερχογεία. Οι πρώτες ημέρες των προπονήσεων κύλησαν ομαλά με όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στο καθημερινό πρόγραμμα, που τους υποβάλλει ο προπονητής της ομάδας Τάσος Χατζηαγγελής.

Ο έμπειρος προπονητής αναφερόμενος στην πρώτη εβδομάδα προπονήσεων δήλωσε στο "Notos": «Οπως φάνηκε από το ξεκίνημα έως σήμερα πηγαίνουμε καλά. Ολα τα παιδιά έχουν έρθει στην ομάδα και ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων, που στη διάρκεια της ομάδας γίνονται και κάποιες διπλές πρωί και απόγευμα».
Πέρα από τις προπονήσεις η ομάδα θα αρχίσει σιγά - σιγά και το μοντάρισμα μέσα από τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών. Το Σάββατο η Σπερχογεία έδωσε φιλικό αγώνα στο Δώριο με την τοπική ομάδα, αλλά αυτό ήταν περισσότερο για να ξεφύγουν οι παίκτες από τις καθημερινές προπονήσεις. Σχετικά με το φιλικό ο κ. Χατζηαγγελής δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών. Στο παιχνίδι αυτό χρησιμοποίησαν όλα τα παιδιά που είχα στη διάθεση μου, δύο 11άδες».
Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα είναι σε πιο εντατικούς ρυθμούς, θα γίνουν και πάλι κάποιες διπλές προπονήσεις, ενώ έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή ακόμη δύο φιλικών αναμετρήσεων. Η πρώτη είναι αύριο το απόγευμα με τον Αίαντα, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί σε ποιο γήπεδο και τι ώρα θα γίνει. Η άλλη είναι με μία από τις ομάδες της ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης, την Κ20. Αυτό το φιλικό θα γίνει στην Τρίπολη, την ερχόμενη Τετάρτη 20 του μήνα. Να σημειωθεί ότι υπεύθυνος στις ομάδες υποδομής του Αστέρα είναι ο Μίλαν Παύλοβιτς, που στο παρελθόν είχε αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Εράνης.
Αμέσως μετά ακολουθεί η πρώτη αναμέτρηση για την α' φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο τον Παπαφλέσσα Αμφειας, την Κυριακή 24 Αυγούστου.
Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, η ομάδα έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε άλλη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.