Πέμπτη, 13 Ιανουάριος 2022 14:49

ΕΠΣΜ: Στις 26 Φεβρουαρίου οι εκλογές, τι αλλάζει σε σχέση με προηγούμενες διαδικασίες

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣΜ: Στις 26 Φεβρουαρίου οι εκλογές, τι αλλάζει σε σχέση με προηγούμενες διαδικασίες

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εκλογές στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης ανακοίνωσε ότι στις 26 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Εφόσον βέβαια το επιτρέψουν και οι υγειονομικές συνθήκες. Γι’ αυτό και στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ο χώρος διεξαγωγής της συνέλευσης.
“Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Μεσσηνίας ενημερώνει όλα τα σωματεία της δυνάμεώς του, ότι σε συνεδρίαση Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 με αρ. αποφ. 01/2022 αποφασίστηκε η διεξαγωγή της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στην οποία θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. η οποία θα γίνει την 26/02/2022 ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00. Καλούνται όλα τα σωματεία να συμμετάσχουν σε αυτή.
Σημ. : Σε χώρο που θα ανακοινώσει το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Μ. σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο”, αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις προθέσεις του, αν θα είναι δηλαδή και πάλι υποψήφιος. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πάντως μια ομάδα νέων και παλιών παραγόντων του ποδοσφαίρου, που θα διεκδικήσουν την Ενωση. Το επόμενο διάστημα εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα, αλλά και ο επικεφαλής του σχήματος. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι εκλογές του 2022 δεν θα έχουν καμία σχέση με προηγούμενες διαδικασίες. Και αυτό γιατί δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο όσα σωματεία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητισμού.
Κάτι που σημαίνει ότι η νέα διοίκηση θα εκλεγεί με λιγότερες ψήφους από ότι άλλες χρονιές, καθώς πολλά σωματεία δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο!