Δευτέρα, 17 Ιανουάριος 2022 10:13

Τέλος ο Φωτόπουλος από τον Α.Ο. Κυπαρισσίας!

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν αποτελεί από χθες το βράδυ ο Ηλίας Φωτόπουλος από τον πάγκο του Α.Ο. Κυπαρισσίας!

“Ο Α.Ο Κυπαρισσίας σας ενημερώνει για την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κο.Φωτόπουλο Ηλία, τον οποίον και ευχαριστούμε για την πολυετή συνεισφορά του στο σωματείο μας και του ευχόμαστε κάθε καλό στην συνέχεια της καριέρας του”, αναφέρει η ανακοίνωση της Τριφυλιακής ομάδας.
Δήλωση έκανε και μέσω της σελίδας του στο Facebook ο Ηλειος προπονητής:

Δήλωση Φωτόπουλου

"Όπως είναι δομημένο το ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ελλάδα οι προπονητές δεν φεύγουν από τις ομάδες τους μόνο όταν δεν πάει καλά ή δεν είναι καλά ο σύλλογος τους. Πολλές φορές αποχωρούν και όταν η ομάδα είναι καλά και είναι μέσα στους στόχους της.
Κάπως έτσι έγινε και με εμένα και την ομάδα μου τον Α.Ο. Κυπαρισσίας.
Κυρίως προσωπικοί επαγγελματικοί και λειτουργικοί λόγοι με ανάγκασαν να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία του Συλλόγου. Σε μια περίοδο που η ομάδα ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Δυστυχώς αυτά υπάρχουν και γίνονται. Η ζωή όμως συνεχίζεται.
Με τη λήξη της συνεργασίας μου με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας ήθελα να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ του Συλλόγου. Αφενός για τη τιμή που μου έκαναν και μου εμπιστεύτηκαν εν λευκώ την τεχνική ηγεσία και αφετέρου την πάρα πολύ καλή συνεργασία που είχαμε από την πρώτη ως και την τελευταία μέρα που ήμουν στην ομάδα. Παντα ήταν παρών και προσπαθούσαν για το καλύτερο.
Τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που με στήριξαν, με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην πόλη. Τέτοια αγάπη,σεβασμό και αποδοχή ίσως ήταν η πρώτη φορά που το ένιωσα.
Ακόμα και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Μεσσηνίας μου συμπεριφερόταν με σεβασμό και αποδοχή. Τους ευχαριστώ όλους. Ακομα και αυτούς τους αντιπάλους φιλάθλους που με αποδοκίμαζαν (ευτυχώς πολύ λίγες φορές) με ύβρεις (προς εμένα, το νόμο Ηλείας και τον Πύργο), κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών από τις κερκίδες.
Τελευταίους άφησα τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές μου.
Τους συνεργάτες μου που μόνο καλά λόγια έχω να πω. Ηταν πάντα δίπλα μου και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Με βοήθησαν και με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.
Οι ποδοσφαιριστές μου, τα παιδιά μου θα έλεγα ήταν το κάτι άλλο. Ολοι πρόθυμοι υπάκουοι και πάρα πολύ σεβαστικοί απέναντι μου. Τετοια αγάπη, αφοσίωση, διάθεση και σεβασμό από όλους δύσκολα βρίσκεις. Ισως ήταν και ο λόγος που φτιάξαμε ένα πολύ καλό σύνολο, που θα το ζήλευαν πάρα πολλές καλές ομάδες. Μάγκες μου σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Και αν κάποιον στεναχώρησα κάποια στιγμή πραγματικά ζητάω συγγνώμη. Θα ήταν μόνο για το καλό του συλλόγου.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για όλα”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ