Δευτέρα, 17 Ιανουάριος 2022 17:30

Η Εράνη 1-0 σε φιλικό την Κ19 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Η Εράνη 1-0 σε φιλικό την Κ19 της Καλαμάτας

Ενα ακόμη φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έδωσε η ομάδα Κ19 της Καλαμάτας με αντίπαλο την Εράνη.

Το φιλικό διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Ασπροχώματος και ήταν ένα αρκετά καλό τεστ για την Καλαματιανή ομάδα που περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2. Καλό τεστ ήταν και για την Εράνη, που επίσης συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει των επόμενων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Η Φιλιατρινή ομάδα με ωραίο σε εκτέλεση γκολ του Μπάρκα, επικράτησε με 1-0, όμως το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία σε τέτοιου είδους παιχνίδι.
Ηταν για τους δύο προπονητές Φραγκίσκο Κεράνη της Καλαμάτας και Κώστα Λυμπερόπουλο της Εράνης, να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες
που είχαν στη διάθεση τους ώστε να δουν την αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά και αν μπορούν να βγάλουν σε αγώνα αυτά που του μαθαίνουν στη διάρκεια των προπονήσεων.

Φάσεις – γκολ

Στο 9’ γύρισμα του Αγγ. Γεωργιόπουλου στην περιοχή για Λ. Σπυρόπουλο, αυτός έκανε αμέσως το σουτ και ο Τσιφτσής που εκτινάχθηκε στη αριστερή του γωνία απέκρουσε με γροθιές σε κόρνερ.
Στο 31’ ο Μπάρκας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Τσιφτσή και “έγραψε” έτσι το 0-1. Στο 48’ πάσα του Λ. Σπυρόπουλου σε Μίλε αυτό έκανε το σουτ σχεδόν από τη γραμμή της περιοχής και έστειλε την μπάλα άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 55’ σέντρα του Μουζάκη στο πίσω δοκάρι, ο Ρούπας κινήθηκε στην πορεία της μπάλας δεν βρήκε χώρο για
το σουτ και πάσαρε στο Δρούγα, ο οποίος σούταρε άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι. Στο 58’ ο Σκοπέτος εκτέλεσε φάουλ με πάσα για τον Δικαιουλάκο, αυτός σούταρε αμέσως και έστειλε την μπάλα
άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 60’ σέντρα του Δ. Γεωργιόπουλου για τον Διονυσόπουλο, που έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 63’ σέντρα του Λ. Σπυρόπουλου ο Μπάρκας κινήθηκε στην πορεία της μπάλας σούταρε για να αποκρούσει ο Τσιφτσής. Στο 75’ ο Σκοπέτος εκτέλεσε φάουλ συρτά στο α’ δοκάρι εκεί πετάχτηκε ο Μωραγιάννης όμως δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Κουμπαρούλη.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τσιφτσής, Μεμά, Σάλα, Λούτα (71’ Θεοφιλόπουλος), Στυλιανόπουλος, Ι. Σαούτης, Δρούγας, Σκοπέτος, Μουζάκης, Δικαιουλάκος (71’ Μωραγιάννης), Γιαννόπουλος (25’ Ρούπας).
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Νικολακόπουλος (67’ Γριβοκωστόπουλος), Δ. Γεωργιόπουλος (72’ Αναστασόπουλος), Τσόπελας, Γκότσης (72’ Σταθόπουλος), Λεβεντάκης, Χάρμπας, Μίλε, Αγγ. Γεωργιόπουλος (56’ Διονυσόπουλος), Μπάρκας, Λ. Σπυρόπουλος (72' Περαματζής).