Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2022 12:08

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Η έδρα τον οδηγεί στην παραμονή

Γράφτηκε από τον

 

Το... καθήκον του έκανε προχθές ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και με τη δύναμη της έδρας έριξε στο... καναβάτσο και τον Ναυπακτιακό, κάνοντας ιδανικό ποδαρικό για το 2022.

Ο ΑΟΔ με όπλο το γήπεδο του Μελιγαλά, όπου έχει πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, βαδίζει με ασφάλεια προς την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας βάλει γερές βάσεις.
Ο προπονητής της ομάδας Μάρκος Στεφανίδης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το τέλος του παιχνιδιού και έκανε λόγο για “βαθμούς χρυσάφι”, μιας και οι ισορροπίες στον όμιλο είναι πολύ λεπτές. Ο 55χρονος τεχνικός, έχει μείνει ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα, και εκτιμά πως σε τέσσερις αγωνιστικές θα έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό η κατάσταση και αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού (στο +3 βρίσκεται αυτή τη στιγμή).
Ενα ακόμη παράσημο από το ματς με το Ναυπακτιακό ήταν πως η άμυνα του Διαβολιτσίου δεν απειλήθηκε καθόλου, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν ούτε μια καλή ευκαιρία σε 94 λεπτά παιχνιδιού!
Το ματς αυτό βέβαια έχει ξεχαστεί ήδη από τους “νερατζούρι” που προετοιμάζονται από χθες για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Διαγόρα Βραχνέικων για την 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής, με την οποία θα ολοκληρωθεί και ο πρώτος γύρος.

Δίχως Δημητρίου, Πιτσιλή στα Βραχνέικα

Στη συνέχεια την Κυριακή η μεσσηνιακή ομάδα θα πάρει ξεκούραστα τους 3 βαθμούς μιας και ο Αμβρακικός Λουτρού έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη Τετάρτη θα δώσει το εξ’ αναβολής ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου στο γήπεδο του Μελιγαλά.
Στο ματς με τον Διαγόρα Βραχνέικων το Διαβολίτσι θα πάει με δύο σημαντικές απουσίες μιας και θα λείψουν οι τιμωρημένοι Δημητρίου (αποβλήθηκε με τον Ναυπακτιακό) και Πιτσιλής (συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες).

Εκτός ομάδας Γουερέ, Ζόζεφ

Συνάμα να πούμε πως εκτός ομάδας έχουν τεθεί εδώ και αρκετές ομάδες οι Ζόζεφ και Γουερέ, που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία για τη συνέχεια.

Κοντά σε Κορακιανίτη

Στο μεταγραφικό μέτωπο το Διαβολίτσι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Στέφανου Κορακιανίτη. Πρόκειται για 22χρονο ακραίο χαφ, που είναι Ελληνοκαναδός, πριν ένα χρόνο αγωνιζόταν στον Καραβά και προπονείται ήδη με την ομάδα.
Ακόμη στόχος είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός και ένας μέσος, ενώ αναμένεται και η έκδοση του δελτίου του Μιχαλόπουλου που έχει καταντήσει... σίριαλ.