Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 19:05

Η πορεία του Τέλλου Αγρα δεν είναι τυχαία, λέει ο Λακριντής

Γράφτηκε από τον

Πολύ καλή αγωνιστική εικόνα είχε ο Τέλλος Αγρας στο παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό, όπου έχασε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0.
Οι "ερυθρόλευκοι" κόντραραν στα ίσια παίκτες με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία και αποζημίωσαν τους αρκετούς φίλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ικανοποιημένος έμεινε από τα όσα είδε και ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Λακριντής που απένειμε για μία ακόμη φορά τα εύσημα στους παίκτες του: "Με ευχαρίστησε που κρατήσαμε το στάνταρ της απόδοσης μας και επιβεβαιώσαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας ότι δίκαια είμαστε από την αρχή της σεζόν ψηλά στη βαθμολογία. Μπορεί να μην ήρθε το αποτέλεσμα, όμως φάνηκε πως η μέχρι τώρα πορεία μας δεν είναι τυχαία".
Ο Αγρας χρειάζεται ακόμη 3-4 βαθμούς για να μην έχει κανένα άγχος παραμονής και θα προσπαθήσει να μην αλλάξει φιλοσοφία μέχρι τέλους. Την ερχόμενη Δευτέρα έχει να δώσει ένα ακόμη δύσκολο αγώνα στην έδρα της δεύτερης στη βαθμολογία Κυπαρισσίας, με τον Λακριντή να επισημαίνει πως πρόκειται για ένα ματς με αυξημένο βαθμό δυσκολίας που θα πρέπει η ομάδα του να παρουσιαστεί πολύ καλή για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Το καλό είναι πως επιστρέφει από τιμωρία ο Ανδρώνης, ενώ ο Μπενέτος που είχε ένα χτύπημα στη γάμπα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, όμως εκτιμάται πως θα προλάβει το Δευτεριάτικο ματς.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ