Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2022 21:41

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για Αθανασόπουλο, δεν μπαίνουμε σε... πλειστηριασμό"!

Γράφτηκε από τον

Την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Βασίλη Αθανασόπουλο ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πάμισος με ανακοίνωση του!

Οι νησιώτες αναφέρουν πως είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον επιθετικό του Πανθουριακού, όμως αφού παρήλθαν τα χρονικά περιθώρια που είχαν τεθεί για τη μεταγραφή, αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον 33χρονο επιθετικό, τονίζοντας μάλιστα πως "δεν μπαίνουμε σε διαδικασίες πλειστηριασμού παικτών".
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Παμίσου αναφέρει:
"Ο Γυμναστικός και Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Μεσσήνης ο Πάμισος, αποσύρει την πρόταση συνεργασίας που έχει κάνει στον ποδοσφαιριστή Βασίλη Αθανασόπουλο.
Το Δ.Σ. της ομάδας είχε έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και περίμενε το δελτίο του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέχρι σήμερα το απόγευμα 18/1/2022.
Το Ιστορικό σωματείο της Μεσσήνης έχει ως αρχή να σέβεται τις συμφωνίες που κάνει και ας είναι δια λόγου. Για αυτό δεν μπαίνουμε σε διαδικασίες πλειστηριασμού παικτών και οτιδήποτε άλλο.
Είμαστε μέσα στους στόχους μας και συνεχίζουμε την κατά 93 χρόνια ιστορία του συλλόγου μας. Για τους παραπάνω λόγους γνωστοποιούμε ότι ο Πάμισος Μεσσήνης δεν ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια".