Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 18:34

SUPER LEAGUE 1: Καθάρισε τον Απόλλωνα και… κοιμάται ήσυχος ο Βόλος (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 1: Καθάρισε τον Απόλλωνα και… κοιμάται ήσυχος ο Βόλος (βίντεο)

Ένα γκολ του Φαν Βέερτ έδωσε τη νίκη, 1-0, στον Βόλο ενάντια στον Απόλλωνα Σμύρνης. Παραμένουν στον πάτο οι ηττημένοι, σε απόσταση ασφαλείας οι Βολιώτες.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επιβλήθηκε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, την ώρα που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παραμένει στον πάτο της Super League 1 με εννέα.
Φαν Βέερτ ο σκόρερ για τους νικητές, με τον Ολλανδό να φτάνει τα έντεκα γκολ φέτος.
Στο μυαλό του κόουτς
Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Κώστας Μπράτσος, που είχε τον Κότνικ στο τέρμα και τους Άλχο, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι στην άμυνα. Στον άξονα επιλέχτηκαν οι Μπαριέντος-Τσοκάνης, με Ρεγκατέν, Μπαρτόλο και Φερνάντες πίσω από τον Φαν Βέερτ.
Ο δε Μάρκο Γκρότε, με σχηματισμό 4-3-3, είχε τον Βέρχουλστ κάτω από τα δοκάρια και τους Ντεντάκη, Ρόγκνε, Άλβες και Γιακιμόφσκι στα μετόπισθεν. Τριάδα στα χαφ έπαιξαν οι Παπαγεωργίου, Κάστρο και Σλίβα, με τους Μαρτίνες και Ιωαννίδη στα άκρα της επίθεσης, της οποίας ηγήθηκε ο Παμλίδης.
Το ματς
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στον Απόλλωνα, με την κεφαλιά του Παμλίδη στο 13’ να περνά ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τους γηπεδούχους, με τον ανεβασμένο Βέρχουλστ να επεμβαίνει εντυπωσιακά στην κεφαλιά του Φαν Βέερτ.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε ξανά «όχι» στον Ολλανδό στο 22’, ωστόσο ο φορ του Βόλου σκόραρε τελικά στο 23’, με κοντινή προσπάθεια μετά από ωραία μπαλιά του Φεράρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή μέχρι την ανάπαυλα, ωστόσο οι Φερνάντες (33’) και Φαν Βέερτ (42’) δεν είχαν τύχη στις προσπάθειές τους.

Ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τον Απόλλωνα, με τον Σλίβκα να αποφεύγει τον Κότνικ αλλά τον Πουρίτα να τον ανακόπτει την τελευταία στιγμή.

Ένα σουτ του Ιωαννίδη στο 65’ πέρασε άουτ, με τον Σλίβκα να απειλεί εκ νέου στο 74’, όταν έκλεψε την μπάλα από τον Κότνικ αλλά δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Άλχο (39’ Πουρίτα), Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο (71’ Ροσέρο), Ρεγκατέν (46’ Ορός), Φερνάντες (90+1’ Σιελής), Φαν Βέερτ.

Απόλλων Σμύρνης (Μ. Γκρότε): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακιμόφσκι (46’ Τουτουαρίμα), Ρόγκνε, Άλβες, Κάστρο (62’ Φατιόν), Σλίβκα, Μαρτίνες (83’ Σαχλί), Παπαγεωργίου (76’ Σίγκνεβιτς), Παμλίδης (62’ Γιαννιώτας), Ιωαννίδης.

Πηγή: sport-fm.gr