Παρασκευή, 21 Ιανουάριος 2022 10:58

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αντίδραση για να μείνει σε τροχιά κορυφής

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αντίδραση για να μείνει σε τροχιά κορυφής

Για δεύτερη φορά στη σεζόν η Καλαμάτα μένει δύο αγωνιστικές μακριά από τη νίκη.

Στο ξεκίνημα της Super League 2 μάλιστα δεν είχε βαθμό, καθώς ηττήθηκε διαδοχικά από ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’, ενώ ενδιάμεσα έκανε το ρεπό της. Τότε όμως αντέδρασε και σημείωσε εφτά διαδοχικές νίκες. Το σερί σταμάτησε την περασμένη Κυριακή στη Λιβαδειά, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό και ακολούθησε την Τετάρτη η νέα εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με τον Αστέρα Βλαχιώτη.
Η “Μαύρη Θύελλα” έχασε έτσι την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και υπολείπεται δύο βαθμούς από ΑΕΚ Β’ και Λεβαδειακό, που έχουν ωστόσο ένα ματς περισσότερο. Η διαφορά όμως ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς ο Λεβαδειακός έχει κάνει ένσταση κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα και εφόσον την κερδίσει, τότε θα πάρει το ματς στα χαρτιά, ενώ θα αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί από την Καλαμάτα. Ως εκ τούτου, η μεσσηνιακή ομάδα δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών και οφείλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με τη Ρόδο στη Μεσσήνη (2.45 μ.μ.), που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.
Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να... ξεχάσει την εμφάνιση με τον Αστέρα Βλαχιώτη, όπου φάνηκε επιθετικά μόνο στα τελευταία λεπτά και είχε δοκάρι με τον Μπακαγιόκο. Η Ρόδος είναι πιο υψηλό εμπόδιο από τους Λάκωνες και η Καλαμάτα θα πρέπει να βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι, όπου έμεινε άσφαιρη σε Λιβαδειά και Σπάρτη.

Τα εισιτήρια

Ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τη Ρόδο εξέδωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από την Τετάρτη στα γραφεία της ομάδας (Φραντζή 14) και θα συνεχιστεί σήμερα (9 π.μ. - 4 μ.μ.) και το Σάββατο 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι.
“ Εξαιτίας των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε η Ελληνική Κυβέρνηση (η διεξαγωγή των αθλητικών συναντήσεων ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων), τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι περιορισμένα. Για την προσέλευση των οπαδών μας στο γήπεδο της Μεσσήνης ισχύουν κανονικά όσα αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σφυρίζει ο Νικολάου

Ο Σπύρος Νικολάου από την Αθήνα ορίστηκε να διαιτητεύσει την μεθαυριανή αναμέτρηση της Καλαμάτας με τη Ρόδο, με βοηθούς τους Τσολακίδη και Αραβίδη, επίσης από την Αθήνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 15ης αγωνιστικής και οι διαιτητές στον 2ο όμιλο της Super League 2 έχουν ως εξής:

Κυριακή

ΑΕΚ Β’ - Επισκοπή
Κρασαγάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Αρμακόλας (Κυκλάδων)
Καλαμάτα – Ρόδος (ΕΡΤ 3)
Νικολάου, Τσολακίδης, Αραβίδης (Αθήνας)
Παναθηναϊκός Β’ - Λεβαδειακός
Βάτσιος, Δημόπουλος, Πλακάς (Δυτ. Αττικής)
Καραϊσκάκης Άρτας - Ηρόδοτος
Γιουματζίδης, Δέλλιος (Πέλλας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)
Εργοτέλης - Αιγάλεω
Κουκουράκης, Αναστασάκης (Χανίων), Πάγκαλος (Λασιθίου)
Αστέρας Βλαχιώτη - Καλλιθέα
Στάμος (Ηλείας), Καλαμπόκης, Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Διαγόρας - ΟΦ Ιεράπετρας
Δραγάτης, Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)
Χανιά - Ζάκυνθος
Μαχαίρας, Νικολάου (Αθήνας), Γουρνιάς (Αν. Αττικής)
Ρεπό: Κηφισιά
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 2.45 μ.μ., εκτός από το ΑΕΚ Β’ - Επισκοπή (2 μ.μ.).