Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 11:30

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μαυρέας αντί Κλάδη στον πάγκο!

Γράφτηκε από τον

 

Με νέο προπονητή θα πορευτεί ο Εθνικός Μελιγαλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.

Ο Αντώνης Μαυρέας παίρνει τη σκυτάλη από τον Κώστα Κλάδη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν, όπως και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Στάθης.
Η διοίκηση του Εθνικού ανακοίνωσε την Τετάρτη το βράδυ τη λύση της συνεργασίας με τους Κλάδη – Στάθη και χθες το μεσημέρι έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον Αντώνη Μαυρέα, που θα έχει ως βοηθό τον Αντώνη Παπαγιαννόπουλο, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και σε άλλες ομάδες.
“Η ομάδα μας ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Αντώνη Μαυρέα ως πρώτο προπονητή και του κ. Αντώνη Παπαγιαννόπουλου ως βοηθό προπονητή .Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο”, αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του Εθνικού. Ο Μαυρέας θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στη Μεσσήνη.
Οσον αφορά το “διαζύγιο” με τον Κώστα Κλάδη, ο οποίος έχει ξεκινήσει την προπονητική του θητεία από την ομάδα του Μελιγαλά, σημειώνει: “ Ο Α.Ο.Εθνικός Μελιγαλά θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Κλάδη που σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο δέχθηκε να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα από την οποία έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα και αυτό αν μη τι άλλο δείχνει την αγάπη του για το σωματείο. Από κοινού τώρα αποφασίσαμε για διάφορους λόγους να μην συμπορευτούμε μαζί για την συνέχεια του πρωταθλήματος, πάντα για το καλό του συλλόγου! Επίσης ευχαριστούμε και τον άμεσο συνεργάτη του κ.Παναγιώτη Στάθη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε σε αυτό το διάστημα”.

Πήρε Πουλάκο, Ράπτη

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο Εθνικός. Πρόκειται για τους Κυριάκο Πουλάκο και Νίκο Ράπτη, που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Πανθουριακό και τέθηκαν ήδη στη διάθεση του νέου τεχνικού Αντώνη Μαυρέα.