Κυριακή, 23 Ιανουάριος 2022 17:33

Super League 2: Σπουδαίο διπλό ο Λεβαδειακός, πέμπτη σερί νίκη η Καλλιθέα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ο Λεβαδειακός πέτυχε μια ακόμα σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού Β' με 3-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου. Από κοντά καραδοκεί η Καλλιθέα που έχει τέσσερις βαθμούς και τρία παιχνίδια λιγότερα.

Ο Λεβαδειακός πέρασε από τη Λεωφόρο, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού Β' με 3-1 για τη 15η αγωνιστική της Super League 2 και έπιασε κορυφή μαζί με την ΑΕΚ Β', που νίκησε νωρίτερα την Επισκοπή, ωστόσο η Ένωση όπως και οι πράσινοι δεν έχουν δικαίωμα ανόδου ή υποβιβασμού.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων μέχρι το όγδοο λεπτό, χάρη στα γκολ των Παναγιώτου στο 5' και Μυτίδη στο 8'.
Οι παίκτες του Βάθκεθ προσπάθησαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και έφτασαν κοντά στο να μειώσουν στο σκορ στο 80', ωστόσο η προσπάθεια του Τσιριγώτη κατέληξε στο δοκάρι του Στογιάνοβιτς. Τρία λεπτά μετά, ο καλαματιανός μεσοεπιθετικός Γιάννης Σαρδέλης με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1, με τον Τζημόπουλο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Σημαντική νίκη που την βάζει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, πήρε και η Καλλιθέα, η οποία νίκησε τον Αστέρα Βλαχιώτη με 2-0 στην έδρα του.

Το τελικό σκορ σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, χάρη στα τέρματα των Μαρουκάκη στο 13' και Μουνιέ στο 45+2', ενώ στο 44ο λεπτό ο Μπουλούλης με ένα μακρινό σουτ σημάδεψε τη συμβολή των δοκαριών για τους φιλοξενούμενους. Μετά από τη νίκη της Καλλιθέας, η Καλαμάτα έπεσε στην 4η θέση με την Αθηναϊκή ομάδα να έχει και ένα ματς λιγότερο. 

Στα άλλα παιχνίδια του δευτέρου ομίλου, τα Χανιά πέτυχαν μια επιβλητική νίκη επί της Ζακύνθου με 5-1, ο Εργοτέλης πέτυχε μια νίκη ανάσα επί του Αιγάλεω με 1-0 στο Παγκρήτιο, ενώ πολύτιμη νίκη πέτυχε και ο Καραϊσκάκης στην Άρτα κόντρα στον Ηρόδοτο με 2-1.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Αστέρας Βλαχιώτη-Καλλιθέα 0-2
Χανιά-Ζάκυνθος 5-1
Εργοτέλης-Αιγάλεω 1-0
Παναθηναϊκός Β-Λεβαδειακός 1-3
Καραϊσκάκης-Ηρόδοτος 2-1
ΑΕΚ Β-Επισκοπή 1-0
Διαγόρας-ΟΦ Ιεράπετρας 0-0
Καλαμάτα-Ρόδος αναβλήθηκε
Ρεπό: Κηφισιά

Πηγή: sport24.gr