Τρίτη, 25 Ιανουάριος 2022 10:44

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κρίσιμα εκτός έδρας ματς με Αιγάλεω και Επισκοπή

Γράφτηκε από τον

Στην τέταρτη θέση του 2ου ομίλου της Super League 2 υποχώρησε η Καλαμάτα μετά τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής.

Η “Μαύρη Θύελλα” δεν αγωνίστηκε βέβαια την Κυριακή, καθώς η Ρόδος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό (δεν έχει παίξει το 2022) και το μεταξύ τους παιχνίδι στη Μεσσήνη αναβλήθηκε.

Για τον ίδιο λόγο έχουν αναβληθεί τα ματς της Καλαμάτας με την Καλλιθέα (εντός) και το Αιγάλεω (εκτός). Η πρώτη εκκρεμότητα θα κλείσει την Τετάρτη, μιας και η διοργανώτρια αρχή όρισε για αύριο το εξ αναβολής ματς Αιγάλεω – Καλαμάτα (3 μ.μ.), που εντάσσεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στην Κρήτη με 1-0 από τον Εργοτέλη και βρίσκονται στην 5η θέση με 21 βαθμούς και στο -7 από τους πρωτοπόρους ΑΕΚ Β’ και Λεβαδειακό, που έχουν ένα ματς περισσότερο από το Σίτι.
Η Καλαμάτα απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή, με δύο παιχνίδια όμως λιγότερα σε σχέση με τους πρωτοπόρους. Η μεσσηνιακή ομάδα είναι αήττητη εννέα αγωνιστικές, αλλά στα δύο τελευταία της ματς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό και τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ετσι έχασε έδαφος όσον αφορά την πρώτη θέση, ενώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών μετά την ένσταση που έχει καταθέσει ο Λεβαδειακός για το μεταξύ τους παιχνίδι. Ως εκ τούτου, η “Μαύρη Θύελλα” θα επιδιώξει να “ρεφάρει” στα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια, την Τετάρτη στο Αιγάλεω και την Κυριακή στην Κρήτη με την Επισκοπή. Δύο κρίσιμα εκτός έδρας ματς στα οποία η Καλαμάτα καλείται να δείξει χαρακτήρα και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.
Θεωρητικά η έξοδος στο Αιγάλεω είναι πιο δύσκολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Επισκοπή θα είναι... περίπατος.
Οι Κρητικοί έχασαν δύσκολα την Κυριακή με 1-0 από την ΑΕΚ Β’ και χρειάζονται βαθμούς (12η θέση) για την παραμονή στη Super League 2.