Τρίτη, 25 Ιανουάριος 2022 17:54

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αναβλήθηκε ξανά το ματς με Αιγάλεω! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ούτε αύριο θα διεξαχθεί το εξ’ αναβολής παιχνίδι της “Μαύρης Θύελλας” με το Αιγάλεω για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2 που είχε προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη.

Σήμερα το απόγευμα έγινε γνωστό πως με απόφαση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας δεν θα γίνουν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου αθλητικές δράσεις σε Αττική και συνολικά σε 4 Περιφέρειες λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς” που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας και των σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν στις μετακινήσεις από τα χιόνια στους δρόμους.

Αναλυτικά αναφέρει η απόφαση:

"Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022", του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας”.
Αξίζει να σημειωθεί πως η είδηση για αναβολή της αναμέτρησης με το “Σίτι” έγινε γνωστή με την αποστολή της Καλαμάτας να βρίσκεται καθ’ οδόν για την Αθήνα! Ετσι το πούλμαν έκανε αναστροφή στην Αρκαδία και επέστρεψε στη βάση του. Πάντως και οι δύο ομάδες είχαν υποβάλλει από το πρωί αίτημα αναβολής της αναμέτρησης. 
Το ματς με το Αιγάλεω αναβάλλεται για δεύτερη φορά και πάει... περίπατο ο προγραμματισμός της Καλαμάτας. Να θυμίσουμε πως είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς των ασπρόμαυρων που αναβάλλεται, μετά από αυτό με την Ρόδο την Κυριακή που δεν έγινε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στη νησιώτικη ομάδα.

Αλλες 4 αναβολές

Εκτός από το ματς Αιγάλεω – Καλαμάτα αναβλήθηκαν κι άλλα τέσσερα εξ’ αναβολής ματς που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν αύριο.
Ο λόγος για τα ματς Αστέρας Βλαχιώτη – Διαγόρας Ρόδου, Εργοτέλης – Χανιά, Κηφισιά – Ηρόδοτος και Ρόδος – Καλλιθέα. Το μοναδικό ματς που θα γίνει κανονικά αύριο Τετάρτη (2 μ.μ.) είναι το Καραϊσκάκης – Ζάκυνθος.
Πλέον η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θα ξεκινήσει αύριο την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Επισκοπή, όπου θα επιδιώξει να επανέλθει στις νίκες μετά τις δύο λευκές ισοπαλίες σε Λιβαδειά και Σπάρτη.