Τρίτη, 25 Ιανουάριος 2022 18:33

Κύπελλο: Αναβολή στο Καραϊσκάκη - Κανονικά το Λαμία-Άρης

Γράφτηκε από τον
Κύπελλο: Αναβολή στο Καραϊσκάκη - Κανονικά το Λαμία-Άρης

Μετά από απόφαση της Κυβέρνησης αναβάλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες για αύριο σε νομούς που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία, άρα στο ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού.

Δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό το οποίο είναι προγραμματισμένο για αύριο, κανονικά θα γίνει αυτό στη Λαμία ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Άρη. Μετά από σχετική απόφαση της Κυβέρνησης αναβλήθηκαν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν σε περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία.
Συγκεκριμένα, η απόφαση της Κυβέρνησης αναβάλλει όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που έχουν… έδρα στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδος
Αναλυτικά αναφέρει η απόφαση:
"Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022" (ΦΕΚ Β' 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πηγή: www.sport-fm.gr