Κυριακή, 17 Αύγουστος 2014 07:23

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αποκαλυπτήρια με Δώριο

Γράφτηκε από τον

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα ομάδα που χτίζουν οι Σπύρος Τσίκινης και Νίκος Γεωργακλής θα έχουν σήμερα Κυριακή οι φίλαθλοι του Παμίσου. Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας θα δώσουν το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας με αντίπαλο το Δώριο.


Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 6 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου.
Το τεχνικό τιμ γνωρίζει βέβαια ότι θα υπάρχει κόπωση από τις συνεχείς προπονήσεις. Γι' αυτό και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες. Εκτός από τον στρατευμένο Σεϊτάι, που θα  ενσωματωθεί στην προετοιμασία την επόμενη εβδομάδα.
Να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις μετέχει και ο Νίκος Πατσιώτης και μάλλον θα ανανεώσει τη συνεργασία του.
Μετά το Δώριο, ο Πάμισος θα υποδεχτεί την Τετάρτη σε φιλικό ματς στο Στάδιο Μεσσήνης τον Α.Ο. Φαραί και την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο θα παίξει με τον Πανθουριακό για το κύπελλο Μεσσηνίας.

Εν αναμονή εξελίξεων

Σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Πάμισος, με τον Καντούτση να είναι μία από τις περιπτώσεις που βρίσκεται στο "στόχαστρο", αλλά θεωρείται δύσκολο να προχωρήσει η μεταγραφή. Παράλληλα υπάρχουν επαφές και με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή από ομάδα Β' εθνικής. Σημαντικό ρόλο στο να κάνει ο Πάμισος και άλλη ηχηρή προσθήκη θα παίξει ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα της Μεσσήνης. Με δικές του άλλωστε ενέργειες αποκτήθηκε πρόσφατα ο Τριανταφυλλάκης.  Ο επιχειρηματίας αναμένεται τη Δευτέρα για διακοπές στη Μεσσήνη και στο διάστημα αυτό θα έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του Παμίσου ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.