Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 12:06

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πήρε τον Γαλανόπουλο από Κορώνη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Πήρε τον Γαλανόπουλο από Κορώνη

Την τρίτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Πάμισος στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου...

Οι Νησιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού Δημήτρη Γαλανόπουλου από τον Ακρίτα Κορώνης. Είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Στάθη Βλάχου και Δήμου Νινιού.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος αποτελεί την τελευταία μεταγραφή της ομάδας μας. Ο έμπειρος σέντερ φόρ έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Ηρακλή Καλαμάτας, Ομόνοια, Τέλλο Άγρα, Λεωνίδιο, σαν επαγγελματίας το 2009 στον Λεβαδειακό στην Α’ εθνική, στον Π.Σ Η Καλαμάτα, ενώ για δέκα χρόνια αγωνίστηκε στο Γερμανικό πρωτάθλημα, στις ομάδες OSV Hannover και Ηρακλή Ελλάς Ανόβερου.
Με την επιστροφή του στην Ελλάδα και μέχρι χθες αγωνιζόταν με την φανέλα του Ακρίτα Κορώνης.
Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!”.

“Δεν στάθηκε στο ύψος της η διαιτησία”

Από εκεί και πέρα η διοίκηση του Παμίσου εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανθουριακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ισοπαλία δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Δυστυχώς το διαιτητικό τρίο των κυρίων Ρέκκα, Γεωργαντά, Κασκάνη, παρά την εμπειρία τους δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε ένα παιχνίδι όπως το σημερινό. Με απλά λόγια έκαναν, "λεπτό χειρουργείο", εις βάρος της ομάδας μας που καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού και το τελικό αποτέλεσμα. Η διοίκηση του Γ.Π.Σ Πάμισος σέβεται πάντα τους θεσμούς και τους κανόνες και δεν έχει σαν τακτική να διαμαρτύρεται.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε δόλος, διότι αυτό θα ήταν όχι μόνο κακό για εμάς αλλά και για το ποδόσφαιρο”.