Τρίτη, 01 Φεβρουάριος 2022 15:17

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νέο εκτός έδρας ματς με Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νέο εκτός έδρας ματς με Αιγάλεω

Από το Ρέθυμνο στην Αθήνα. Τα ταξίδια συνεχίζονται για την Καλαμάτα, που θα δώσει αύριο Τετάρτη το τέταρτο σερί εκτός έδρας ματς, με αντίπαλο το Αιγάλεω (3.30 μ.μ, ΕΡΤ 3).

Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής που έχει αναβληθεί δύο φορές λόγω κορονοϊού και κακοκαιρίας.
Η Καλαμάτα θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από τις διαδοχικές “λευκές” ισοπαλίες με Λεβαδειακό, Αστέρα Βλαχιώτη και προχθές με την Επισκοπή, που την έχουν φέρει στην 4η θέση και στο -7 από τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου στη Super League 2, Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί έχουν δύο παιχνίδια περισσότερα από τη “Μαύρη Θύελλα”, αλλά εκκρεμεί η εκδίκαση της ένστασης κατά της Καλαμάτας για το μεταξύ τους παιχνίδι. Γι’ αυτό και η μεσσηνιακή ομάδα δεν έχει περιθώρια στο ντέρμπι με το Σιτι, που έχει τους ίδιους βαθμούς μετά την κυριακάτικη εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Βλαχιώτη.

Προπονήσεις στη Νέα Σμύρνη

Η Καλαμάτα δεν επέστρεψε στη βάση της μετά το ματς με την Επισκοπή στην Κρήτη, καθώς αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα εν όψει του αγώνα με το Αιγάλεω. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου προπονήθηκαν τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου θα διεξαχθεί και η σημερινή προπόνηση και η ΠΑΕ ευχαριστεί τον Πανιώνιο για την παραχώρηση του γηπέδου.

Τα εξ αναβολής ματς στον δεύτερο όμιλο

Εκτός από το Αιγάλεω – Καλαμάτα θα γίνουν ακόμα αύριο πέντε εξ αναβολής παιχνίδια για τον 2ο όμιλο στη Super Legaue 2. Πρόκειται για το Ρόδος – Καλλιθέα (7η αγωνιστική), Κηφισιά – Ηρόδοτος, Εργοτέλης – Χανιά, Αστέρας Βλαχιώτη – Διαγόρας (11η αγωνιστική) και ΟΦ Ιεράπετρας – Καραϊσκάκης (12η αγωνιστική), που θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.

Επίθεση στο πούλμαν

Η παραμονή της Καλαμάτας στην Αθήνα είχε και δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας το πούλμαν της ομάδας, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Συγγρού, έγινε στόχος αγνώστων που έγραψαν συνθήματα για το Αιγάλεω. Οι άνθρωποι της Καλαμάτας ήρθαν σε επαφή με τους ιθύνοντες του “Σίτι” και σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος Αρης Παλτόγλου, δεσμεύτηκε να αναλάβει αυτός το κόστος επισκευής του πούλμαν, εφόσον αποδειχθεί ότι ευθύνονται οπαδοί της ομάδας του.
Χθες πάντως το Αιγάλεω εξέδωσε ανακοίνωση για τον ορισμό του Κατσικογιάννη από την Ηπειρο, φτιάχνοντας... κλίμα εν όψει του ντέρμπι.

Εγχειρίστηκε ο Μαρκόφσκι

Αντίστροφα μετρά ο Μάρκο Μαρκόφσκι για να επιστρέψει στη δράση, αφού χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο 36χρονος επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς με τον Ηρόδοτο και χθες χειρουργήθηκε από τον γιατρό της ομάδας Κώστα Δημητρακόπουλο. "Μετράω πλέον αντίστροφα για την επιστροφή μου στα γήπεδα. Όλα πήγαν καλά. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας", δήλωσε ο Μαρκόφσκι λίγη ώρα μετά την εγχείρηση”, ενώ η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει ακόμα τα εξής: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο Μάρκο Μαρκόφσκι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους γιατρούς του Ιατρικού κέντρου Παλαιού Φαλήρου και ειδικότερα στο γιατρό της ομάδας μας Κώστα Δημητρακόπουλο ο οποίος έκανε την εγχείρηση χιαστού στον Μάρκο με απόλυτη επιτυχία”.
Τέλος, να σημειωθεί ότι σχετικά με τον αγώνα με τη Ρόδο που δεν έγινε στις 23 Ιανουαρίου στη Μεσσήνη, η Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι όσοι φίλαθλοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, όταν το ματς πραγματοποιηθεί.