Πέμπτη, 14 Αύγουστος 2014 15:53

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δικός του και ο Νικήτας Κουπούζος

Γράφτηκε από τον

Μια 11άδα μεταγραφών συμπλήρωσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας, καθώς ανακοίνωσε και την απόκτηση του Νικήτα Κουπούζου. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έμεινε ελεύθερος από το Διαβολίτσι και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου. 

Είχαν προηγηθεί οι Δημήτρης Γιακουμής, Γιώργος Καρούμπας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Πανταζής, Θοδωρής Πετράκος, Σωτήρης Φουρναράκος, Γιώργος Σκουφάκης (επέστρεψε από δανεισμό), Θανάσης Κλουβάτος, Στέλιος Κουτίβας, και Μάριος Μπιτσάνης.
Το ρόστερ πλέον έκλεισε και μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση θα γίνει άλλη μεταγραφή.
Ο Απόλλωνας ενισχύθηκε αισθητά στο θερινό μεταγραφικό παζάρι και ο Γιώργος Γρηγορόπουλος δεν κρύβει την αισιοδοξία του για καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Ο νεαρός τεχνικός τονίζει πάντως ότι χρειάζεται δουλειά για να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Απόλλωνας έπαιξε την Τετάρτη στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" φιλικό με τον Ηρακλή Καλαμάτας και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 (σκόρερ του Απόλλωνα ο νεοαποκτηθείς Μπιτσάνης). Το αξιοσημείωτο ότι η 11άδα είχε εφτά νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι, ενώ χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες.
Ο αγώνας είχε άλλωστε προπονητικό χαρακτήρα μετά τις τριπλές προπονήσεις που προηγήθηκαν στον Ταϋγετο.