Παρασκευή, 15 Αύγουστος 2014 10:06

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Εκλεισε δυνατό φιλικό με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Χωρίς φιλικό θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για την Κυπαρισσία  καθώς το προγραμματισμένο για την Κυριακή τεστ με τον Ολυμπιακό Λιοσίων αναβλήθηκε, αφού η ομάδα της Αθήνας δήλωσε αδυναμία να μεταβεί στην τριφυλιακή πόλη.


Ο ΑΟΚ, ωστόσο, έκλεισε ένα πολύ δυνατό φιλικό, μιας και την Τρίτη θα μεταβεί στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει στις 6 μ.μ. τον Παναρκαδικό. Ο ιστορικός σύλλογος μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και ο Αλέξης Μαντζούνης θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα. Ο νέος τεχνικός της Κυπαρισσίας παρά το δυνατό φιλικό θα ανεβάσει πάντως τους ρυθμούς στην αυριανή και μεθαυριανή προπόνηση, ενώ σήμερα θα δοθεί το πρώτο ρεπό στην προετοιμασία.
Να σημειωθεί ότι ενδέχεται να μην γίνει άλλο φιλικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, μιας και από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι υποχρεώσεις στο κύπελλο Μεσσηνίας. Το παρθενικό επίσημο ματς είναι την Κυριακή 24 Αυγούστου με αντίπαλο το νικητή της αναμέτρησης Α.Ε. Μάνης - Απόλλωνας Πεταλιδίου.
Αγωνιστικά, οι Ντουγέρογλου, Παναγόπουλος, Σούπουλι, Σιγέρης και Ζαφείρης απέχουν των προπονήσεων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και θα ξεκινήσουν προετοιμασία το επόμενο διάστημα.

Ψάχνει για επιθετικό

Ο Στρέπι, ως γνωστόν, δεν θα συνεχίσει στην Κυπαρισσία, καθώς υπάρχει πρόβλημα παραμονής στη χώρα και εδώ και μέρες η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία αναζητούν τον αντικαταστάτη του για την επιθετική γραμμή.  Το ζητούμενο είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης, ισάξιος με τον Στρέπι που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Για την ώρα δεν υπάρχει πάντως κάποια εξέλιξη.