Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 18:49

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-5: Διπλό με εντυπωσιακό σκορ

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-5: Διπλό με εντυπωσιακό σκορ

Σημειώνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα τρία στο δεύτερο ο Πανθουριακός κέρδισε το Σάββατο στο γήπεδο Ασπροχώματος, τον Απόλλωνα με 5-0.

Η ομάδα της Θουρίας από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκε δυνατά με στόχο να πάρει τη νίκη, είχε κάποιες φάσεις, αλλά με τη συμπλήρωση μισής ώρας κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Σε διάστημα δύο λεπτών κατάφερε να σκοράρει ισάριθμες φορές και να βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο Απόλλωνας ήταν ανταγωνιστικός στην πρώτη μισή ώρα, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, δεν μπόρεσε στη συνέχεια να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 30’ ο Κουρούπης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 32’ ο Σταματελόπουλος με πλασέ στην απέναντι γωνία σημείωσε το 0-2. Στο 58’ ο Σαραντόπουλος έκανε την μπαλιά για τον Βασιλόπουλο, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 0-3, παρά την προσπάθεια του Γιακουμή να αποκρούσει. Στο 61’ ο Σταματελόπουλος τροφοδότησε τον Βασιλόπουλο και αυτός με πλασέ “έγραψε” το 0-4 πετυχαίνοντας παράλληλα το 2ο προσωπικό του γκολ. Στο 70’ ο Οικονομέας με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 89’ ο Μπαστακός έκανε την μπροστινή μπαλιά, ο Οικονομέας που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή τη γύρισε στον Σπυρόπουλο, ο οποίος με συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 0-5.
Αλλες ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Ζαραφέτας (16’ πλασέ), Σαραντόπουλος (21’ σουτ), Κουρούπης (47’ σουτ) και Λιόλιος (56’ κεφαλιά).
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Παπακωνσταντίνου που είχε βοηθούς διαιτητές τους Γεωργαντά και Τσοπανάκη.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Γιακουμής, Μπούνας, Ρασσιάς, Πανταζής, Γ. Σεντεμέντες, Ι. Σεντεμέντες, Κοντογόνης (52’ Δημητρόπουλος), Καραΐσκος (60’ Ζαΐμης), Σαρδέλης, Κουρεντζής, Πουλουπάτης.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Οδεμισιώτης, Σταματελόπουλος (64’ Οικονομέας), Λιόλιος, Μπαστακός, Γεωργιόπουλος (73’ Γιαννακόπουλος), Ζαραφέτας (46’ Στ. Τσουλάκος), Ζαχαρόπουλος, Σαραντόπουλος (64’ Αρβανίτης), Κουρούπης, Βασιλόπουλος (78’ Σπυρόπουλος).