Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 19:15

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3: Οι τραυματισμοί δεν την άφησαν να χαρεί τη νίκη

Γράφτηκε από τον

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από το Πεταλίδι η Κυπαρισσίας καθώς με δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο και ένα στην επανάληψη κέρδισαν τον τοπικό Απόλλωνα με 3-0.

Με το παραπάνω αποτέλεσμα ο Α.Ο.Κ. παραμένει μέσα στο στόχο του, που είναι η είσοδος στα πλέι οφ ανόδου. Ομως χθες η νίκη δεν ήρθε αναίμακτα, αφού δύο παίκτες αποχώρησαν τραυματίες (Παρασκευόπουλος, Κατσιώλης), ενώ άλλοι δύο (Μιτρόφ, Μαρκόπουλος) έμειναν στο παιχνίδι, καθώς είχαν γίνει όλες οι αλλαγές και δεν μπορούσαν να αντικατασταθούν. Οι παραπάνω παίκτες ίσως δεν μπορέσουν να δώσουν το παρών στο μεθαυριανό παιχνίδι κυπέλλου στη Μάνη με την τοπική Α.Ε.Μ.
Στο 5’ μετά από σέντρα του Παρασκευόπουλου ο Κωνσταντόπουλος με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 20’ ο Κατσιώλης ανατράπηκε από αμυντικό και ο διαιτητής Πλακογιάννης σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Αθανασόπουλος ευστόχησε από τα 11 βήματα και “έγραψε” το 0-2. Ο έμπειρος επιθετικός βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στο 65’ και με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο αξιόλογες φάσεις στο 60’ όταν σε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μεμά η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι και στο 73’ ο Σεφεράσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές τον Σταυρόπουλο και την Στ. Τσαούση.
ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Αργυρόπουλος, Θ. Αθανασόπουλος (80’ Μπογκντάνι), Ψυχογιάννης, Σεφεράσι, Πανταζόπουλος, Φωτόπουλος, Σκαφιδάς, Σταματελόπουλος (65’ Καραμούζης), Θεριός, Λάζαρης (55’ Χούτος), Μεμά.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στεφανάκος, Παρασκευόπουλος (15’ λ.τρ. Σπυρόπουλος), Μιτρόφ, Καπλάνης, Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος, Ζαφείρης, Κατσιώλης (72’ λ.τρ. Κύρκο), Αθανασόπουλος (70’ Παναγόπουλος), Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος.