Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 19:45

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 4-1: Πέτυχε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα!

Γράφτηκε από τον

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία σημείωσε χθες το απόγευμα ο Εθνικός Μελιγαλά που κέρδισε στην έδρα του, την Α.Ε. Αβίας με 4-1.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα και πέρα από τους τρεις πόντους αναμένεται να βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει και της συνέχειας. Βέβαια το νικηφόρο αποτέλεσμα μπορεί να είναι σημαντικό, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει στην υπόθεση παραμονή και θα πρέπει και στα επόμενα παιχνίδια να συγκεντρώσει όσο περισσότερους πόντους γίνεται ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή και να αποφύγει τη διαδικασία των μπαράζ.
Η ομάδα του Κάμπου δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι, παρότι στο 5’ ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο ανταγωνιστική και έφτασαν στην επικράτηση.
Στο 2ό λεπτό ο Κανελλόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από αμυντικό. Το εκτέλεσε ο ίδιος και έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό. Αμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων καθώς στο 5’ ο Μαλίκι με ψηλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το 1-1. Στο 26’ ο Κανελλόπουλος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 33’ ο Πουλάκος με σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Εθνικό, κάνοντας το 2-1. Στο 68’ ο Κανελλόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 3-1. Στο 71’ μετά από κόρνερ του Ξυδιά ο Μακρής με κεφαλιά “έγραψε” το 4-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Π. Νικολόπουλο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Παπανικολός, Διακουμάκος, Αναστασίου (51’ Ζύλφο), Μακρής, Μάραντος, Γρ. Παπαγεωργίου, Ράπτης, Τσίκας (52’ Ξυδιάς), Πουλάκος, Σαραντόπουλος (85’ Χιλίαρχος), Κανελλόπουλος.
ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Παπαδέας, Ξυνός, Λυκουρέζος (36’ Μπουζαλάς), Γ. Καρδάσης, Ε. Τσουλάκος, Κ. Κορμπής, Δ. Μητσέας (61’ Γεωργουλέας), Μαλίκι, Δ. Κορμπής, Π. Καρδάσης (73’ Χ. Μητσέας).