Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 12:00

Στον Αρη Σκάλας ο Μιχάλης Φασουλής

Γράφτηκε από τον
Στον Αρη Σκάλας ο Μιχάλης Φασουλής

Στην τεχνική ηγεσία του Αρη Σκάλας βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Μιχάλης Φασουλής.

Ο Χωραϊτης τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο του Νέου Αρι και ανέλαβε τη Λακωνική ομάδα που συμμετέχει στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής.
Η ανακοίνωση του Άρη Σκάλας αναφέρει:
“Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Σκάλας γνωστοποιεί ότι αποδέχθηκε την παραίτηση του κυρίου Δρακοπούλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κατόπιν διάστασης απόψεων που προέκυψε ως προς τον μελλοντικό σχεδιασμό και πορεία της χρονιάς. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα αυτό και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.
Ο ίδιος ο κύριος Δρακόπουλος εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του προς το συμβούλιο για την προτίμηση και τη συνεργασία, αποχωρώντας από τον Άρη Σκάλας ως φίλος.
Την τεχνική ηγεσία της ομάδας για το υπόλοιπο της χρονιάς αναλαμβάνει ο γνώριμος μας από την περσινή συνεργασία, Μιχάλης Φασουλής. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στο έργο του”.
Ο Φασουλής ήταν πέρυσι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Σκάλας ως συνεργάτης του Γιώργου Μπένου και πλέον επέστρεψε ως πρώτος προπονητής.
Το έργο του πάντως είναι αρκετά δύσκολο μιας και ο Αρης Σκάλας είναι στη τελευταία θέση του 5ου ομίλου με 7 βαθμούς σε 11 αγώνες.
Την Κυριακή ο Φασουλής έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Αρη Σκάλας, γνωρίζοντας την ήττα στην Τρίπολη από τον ισχυρό Παναρκαδικό με 4-0.