Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 13:42

Η πίτα της ομάδας Κ19 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Η πίτα της ομάδας Κ19 της Καλαμάτας

Σε μια λιτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Horizon Blu”, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ομάδα Κ19 της Καλαμάτας.

Τη διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα εκπροσώπησε ο μέτοχος Γιώργος Ράλλης, ενώ παραβρέθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας Αγγελος Σκαφιδάς, Νίκος Μουλατσιώτης, Αγγελος Γεωργόπουλος και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Horizon Blu” Θεόδωρος Παπαθεοδωρίδης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει παράγοντας της Καλαμάτας και συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα σε ότι του ζητηθεί.
Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν ο υπεύθυνος της ακαδημίας Τάσος Χατζηαγγελής με τους προπονητές Φραγκίσκο Κεράνη, Τζανέτο Κατσαρέα, τον Ηλία Μουρούσια, που πρόσφατα εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ ως σκάουτερ και αναλυτής και η Ελένη Μπιζίμη που ασχολείται με τα γραφειοκρατικά και οργανωτικά θέματα της ακαδημίας.
Ο Γιώργος Ράλλης με τον Τάσο Χατζηαγγελή έκοψαν τις δύο πίτες που είχαν φτιαχτεί για την εκδήλωση και τυχεροί ήταν ο Κώστας Παπαγεωργακόπουλος που βρήκε το ένα φλουρί, ενώ το δεύτερο δεν βρέθηκε και μετά από κλήρωση τυχερός ήταν ο Χρήστος Δρούγας με τους δύο παίκτες να κερδίζουν ως δώρο 100 ευρώ. Ενα ακόμη δώρο ένα τραπέζι στο καφέ “Platea” για 6 άτομα κέρδισαν μετά από κλήρωση οι Παναγιώτης Τσιφτσής, Παναγιώτης Καρνάκης, Βασίλης Δημητρίου, Παναγιώτης Βαρελάς, Γιώργος Κουρεντης και Αλεν Λούτα.
Μετά την κοπή της πίτας απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό στους ποδοσφαιριστές, οι Νίκος Μουλατσιώτης, Αγγελος Σκαφιδάς, Βασίλης Γεωργόπουλος και ο Γιώργος Ράλλης που έκλεισε την εκδήλωση.