Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 11:54

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ενίσχυση με άλλες τρεις μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ενίσχυση με άλλες τρεις μεταγραφές

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται και πάλι στον Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς την Κυριακή η μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί στις 3 μ.μ. στο Μελιγαλά τον Παναγρινιακό για την 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ενα ματς που σηματοδοτεί την επιστροφή στη δράση για τον ΑΟΔ, που έχει να αγωνιστεί από τις 26 Ιανουαρίου και το 0-0 με τον Εθνικό Σκουλικάδου σε εξ αναβολής ματς για την 10η αγωνιστική. Και αυτό γιατί αναβλήθηκαν τα εντός έδρας παιχνίδια με Παναχαϊκή (30 Ιανουαρίου) και Παναιγιάλειο (2 Φεβρουαρίου) λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Μεσσήνιους, που την περασμένη Κυριακή είχαν ρεπό.

Πέντε ματς σε 14 μέρες

Τα παιχνίδια με τους Αχαιούς ορίστηκαν για τις 16 και 23 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα φορτώνοντας έτσι το πρόγραμμα του ΑΟΔ που θα δώσει πέντε αναμετρήσεις σε 14 μέρες! Συγκεκριμένα θα φιλοξενήσει μεθαύριο τον Παναγρινιακό και την προσεχή Τετάρτη την Παναχαϊκή, ενώ στις 20 Φεβρουαρίου θα ταξιδέψει στην Αρτα για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση.
Ο Φεβρουάριος θα ολοκληρωθεί με δύο ακόμα ματς στο Μελιγαλά, με Παναιγιάλειο στις 23 του μήνα και με Αχεροντα Καναλακίου στις 27. Τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια είναι επί μεσσηνιακού εδάφους και το Διαβολίτσι έχει την ευκαιρία να “καθαρίσει” με την υπόθεση παραμονή στη Γ’ εθνική.

Πήρε Χαρλέπα και τα αδέρφια Φασουλή

Τρεις ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που ενισχύεται για να ανανεώσει τη θητεία του στις εθνικές κατηγορίες. Η μεσσηνιακή ομάδα απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Αχιλλέα Χαρλέπα, που φόρεσε και πέρυσι τη φανέλα του ΑΟΔ, καθώς και τα αδέρφια Φασουλή, τον Γιώργο (μεσοαμυντικός) και τον Θοδωρή (μεσοεπιθετικός). Ο πρώτος προέρχεται από τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και ο Θοδωρής Φασουλής από τον Παναυπλιακό.