Κυριακή, 17 Αύγουστος 2014 20:04

Εκτός έδρας φιλική νίκη της "Μαύρης Θύελλας" με 1-0 επί του Ερμή Κιβερίου

Γράφτηκε από τον
Εκτός έδρας φιλική νίκη της "Μαύρης Θύελλας" με 1-0 επί του Ερμή Κιβερίου

Φιλική νίκη με 1-0 πέτυχε πριν λίγο στην Αργολίδα η "Μαύρη Θύελλα" επί του Ερμή Κιβερίου, τον οποίο θα βρει στο δρόμο της στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Το γκολ των Μεσσηνίων σημειώθηκε μόλις στο 1' με τον Χρήστο Καλαντζή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν λίγο καλύτερη εικόνα, όχι όμως και μεγάλες ευκαιρίες.
Στην επανάληψη η Μεσσηνιακή ομάδα ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και μάλιστα είχε ένα δοκάρι με τον Γεωργακόπουλο στο 70'. Δύο πολύ καλές ευκαιρίες έχασε ο Ηλιόπουλος, μια στο ξεκίνημα του αγώνα (5') και μια στο 60' για μια Καλαμάτα που έδειξε ότι θέλει δουλειά ακόμη για να ετοιμαστεί εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της.

Επαιξε ο Πάππος,
δοκιμάστηκε Σέρβος

Με την Μεσσηνιακή ομάδα αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο ο νεοαποκτηθέντας τερματοφύλακας Παναγιώτης Πάππος ενώ δοκιμάστηκε και ένας Σέρβος μέσος, ο Μάρκο Μιλόσεβιτς, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σε θέση αμυντικού χαφ.
Για την Καλαμάτα έπαιξαν οι Κωνσταντακόπουλος (60' Πάππος), Νιφορόπουλος (46' Παναγιωτόπουλος), Τριάντος (46' Βασιλόπουλος), Χριστοφιλέας, Ρούσσης (55' Σκαρλάτος), Πολυχρόνης (60' Νικολόπουλος), Κουντάνης (46' Μάρκο Μιλοσέβιτς), Χάριτος, Γεωργακόπουλος, Καλαντζής (65' Κακκαλής), Ηλιόπουλος.
Για τον Ερμή Κιβερίου ξεκίνησαν οι Κοζιώτης, Διαμαντής, Φλώρος, Κάπλατζης, Σελής, Καλιβόπουλος, Βίκτωρ, Αλεξ, Δημάκος, Κελί, Δριμούρας. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Σαρρής, Φίλης, Μπουρμπουλέτος, Βιρβίλης, Σβίγκος, Καλαλάς, Σαραφωνίτης.