Κυριακή, 17 Αύγουστος 2014 21:25

Ο Πάμισος φιλικά 3-1 το Δώριο που έχασε τον Βασιλόπουλο

Γράφτηκε από τον

Νικηφόρο ήταν για τον Πάμισο το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του, καθώς επικράτησε με 3-1 του Δωρίου σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Ενα παιχνίδι που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντίνου Βασιλόπουλο.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής στο 34' πήδηξε στον αέρα για κεφαλιά και στη συνέχεια πέφτοντας στο έδαφος δεν πάτησε σωστά με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο. Στο γήπεδο έφτασε ασθενοφόρο, που μετέφερε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και του τοποθετήθηκε γύψος. Αύριο αναμένεται αν υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν χρειάζεται να υποβληθεί σε εγχείρηση για αποκατάσταση του τραυματισμού του.
Αυτό το συμβάν επηρέασε τους παίκτες και των δύο ομάδων και έτσι δεν είχαν την απόδοση που θα ήθελαν στη συνέχεια της αναμέτρησης. Επίσης και ο δυνατός αέρας που φυσούσε δεν βοήθησε ώστε οι παίκτες να αποδώσουν όπως θα ήθελαν.
Τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο (τα δύο ημίχρονα είχαν διάρκεια 35 λεπτά), με το Δώριο να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Σωτηρόπουλου. Στη συνέχεια ο Πάμισος ισοφάρισε με πλασέ του Χρ. Τρίψα, ο Αργυρόπουλος με ατομική ενέργεια και πλασέ "έγραψε" το 2-1 και ο Ι. Καλογερόπουλος επίσης με πλασέ πέτυχε το τελικό 3-1.
Για τον Πάμισο ήταν το πρώτο τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων.
Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Μεσσήνης είναι μεθαύριο Τετάρτη με τον Α.Ο. Φαραί. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.
Για το Δώριο ήταν το δεύτερο φιλικό με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αντωνόπουλος να εκφράζει την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας του. Βέβαια δεν μπόρεσε να σχηματίσει πλήρη εικόνα, εξαιτίας των δύο τραυματισμών, του Παπαγεωργίου (στο 25' αποχώρησε με διάστρεμμα) και σχεδόν 10 λεπτά μετά του Βασιλόπουλου , που αναφέραμε παραπάνω. Σε σύντομη δήλωση του για το φιλικό, ο κ. Αντωνόπουλος ανέφερε χθες στο "Notos": «Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Αντιμετωπίσαμε έναν δυνατό αντίπαλο. Επηρεαστήκαμε από τους τραυματισμούς των δύο παικτών, αλλά και από τον αγωνιστικό χώρο. Στο β' ημίχρονο προηγηθήκαμε στο σκορ, στη συνέχεια μας πίεσε ο Πάμισος, προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο κάποια πράγματα, όμως οι απουσίες που είχαμε δεν μας βοήθησαν».
Το Δώριο έχει προγραμματίσει νέο φιλικό την Τετάρτη στα Αρφαρά με την τοπική ομάδα.
Στο α' ημίχρονο ο Πάμισος αγωνίστηκε με τους Βόλο, Ι. Τρίψα, Φιλόπουλο, Μωράκη, Ρούτση, Ηλιόπουλο, Αργυρόπουλο, Πατσιώτη, Σταματόπουλο, Ι. Καλογερόπουλο, Χρ. Τρίψα. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν Καλλιντέρης, Τριανταφυλλάκης, Μανιάτης, Αντ. Καλογερόπουλος, Φράγκο Μέμα, Βλαχόπουλος.
Το Δώριο ξεκίνησε τον αγώνα με τους Δήμα, Σίνο, Παπαγεωργίου , Αθ. Γκότση, Γκιάτα, Νικητόπουλο, Σωτηρόπουλο, Ι. Γκότση, Βασιλόπουλο, Γεωργιόπουλο, Κουλούρα. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αρ. Λιόγας, Αγγ. Γεωργακόπουλος, Γ. Γεωργακόπουλος, Αλεξ.