Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2013 19:29

Αύριο θα ξεθακαρίσει για Ψυχογιόπουλο στη Μαύρη Θύελλα

Γράφτηκε από τον

Ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος, αφού οι πόνοι στο γόνατο του δεν είχαν υποχωρήσει τελείως. Η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με την Προοδευτική θα εξαρτηθεί λοιπόν από το αν θα καταφέρει να βγάλει την αυριανή προπόνηση, η οποία θα γίνει και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο.
Ωστόσο, επειδή σήμερα η κατάσταση του είχε παρουσιάσει βελτίωση, το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας αισιοδοξεί ότι ο Ψυχογιόπουλος θα μπει κανονικά αύριο στο πρόγραμμα και θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή. Ενδεχόμενη απουσία και του έμπειρου αμυντικού άλλωστε θα δημιουργήσει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα, καθώς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πάρα πολλά.
Να θυμίσουμε ότι για το ματς με την Προοδευτική δεν υπολογίζονται ήδη οι τραυματίες Ηλιόπουλος, Κοψαχείλης, Πασάς, Μπελεβέντης αλλά και οι τιμωρημένοι Πούτσης και Τσιμικλής.
Από εκεί και πέρα, η διάθεση των παικτών στις προπονήσεις και η αποφασιστικότητα τους να κερδίσουν το ματς της Κυριακής (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) γεμίζουν με αισιοδοξία των τεχνικό δίδυμο των Νίκου Κακαλέτρη και Τάκη Σακελλαρόπουλου, οι οποίοι αισιοδοξούν ότι θα έρθει το πολυπόθητο τρίποντο κόντρα στην Προοδευτική.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ