Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 11:45

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Δράση στον 2ο όμιλο με ματς σε Κυπαρισσία και Πεταλίδι

Γράφτηκε από τον
Α' ΤΟΠΙΚΗ: Δράση στον 2ο όμιλο με ματς σε Κυπαρισσία και Πεταλίδι

Εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει σήμερα στον 2ο όμιλο της Α’ τοπικής με παιχνίδια σε Κυπαρισσία και Πεταλίδι.

Πρόκειται για την 13η αγωνιστική που δεν είχε διεξαχθεί στις αρχές Ιανουαρίου και θα πραγματοποιηθεί τώρα και ενώ απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Δράση λοιπόν σήμερα υπάρχει σε δύο μόνο παιχνίδια, μιας και ως γνωστόν η Χώρα δεν ξεκίνησε καν το πρωτάθλημα, ενώ ο Τσικλητήρας Πύλου παραιτήθηκε μετά τις γιορτές και ως εκ τούτου, Εράνη και Μεθώνη θα πάρουν δίχως κόπο τους τρεις βαθμούς.
Στην Κυπαρισσία ο ΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο την περασμένη Τετάρτη από τη Μάνη, στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα επιθυμώντας την κατάκτηση του. Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα έχει την ευκαιρία με νίκη απέναντι στην σαφώς αποδυναμωμένη και αδιάφορη Κορώνη να ανέβει στην κορυφή, προσπερνώντας τον Τέλλο Αγρα.
Στο Πεταλίδι ο τοπικός Απόλλωνας έδειξε χαρακτήρα παίρνοντας διπλό παραμονής στη Μεθώνη επί του ΑΟΜ και υποδέχεται σήμερα το Καλό Νερό που είναι αδιάφορο.
Η ομάδα του Αντώνη Τσουκαλά χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία, μιας και υπερέχει σε πιθανή ισοβαθμία με την Μεθώνη.
Η Εράνη μετά τη νίκη στο Τριφυλιακό ντέρμπι με τον Τέλλο Αγρα θα πάρει άνευ αγώνα το τρίποντο με τη Χώρα και θα πιάσει την ομάδα των Γαργαλιάνων στους 31 βαθμούς, μιας και η τελευταία θα κάνει το ρεπό της.
Ολα αυτά δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε με τη Φιλιατρινή ομάδα να κρατά την τύχη στα χέρια της και με δύο νίκες απέναντι σε Καλό Νερό και Κορώνη να μπαίνει στα πλέι οφ ανόδου.

Αναβλήθηκε ξανά το Σπερχογεία - Ολυμπιακός Ανάληψης!

Από εκεί και πέρα ούτε σήμερα θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Σπερχογείας με τον Ολυμπιακό Ανάληψης για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' τοπικής! Οπως έγινε γνωστό σήμερα η αναμέτρηση αναβάλλεται για δεύτερη φορά και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Τετάρτη 16/2

2ος όμιλος

Μεθώνη – Τσικλητήρας Πύλου 3-0 (α.α.)
Απόλλωνας Πεταλιδίου – Καλό Νερό
Γήπεδο Πεταλιδίου, 3 μ.μ.
Ψηλοπαναγιώτης, Τσοπανάκης, Γεωργαντάς
Εράνη – Χώρα 3-0 (α.α.)
Κυπαρισσία – Ακρίτας Κορώνης
Γήπεδο Κυπαρισσίας, 3 μ.μ.
Πλακογιάννης, Βανικιώτης, Καραμπέτσος
Ρεπό: Τέλλος Αγρας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 15 αγώνες)
1. Τέλλος Αγρας 28-17 31
2. Κυπαρισσία 34-5 30
3. Εράνη 31-14 28
4. Ακρίτας Κορώνης 26-12 26
5. Καλό Νερό 26-18 22
6. Απόλλωνας Πεταλιδίου 20-27 16
7. Μεθώνη 15-19 14
8. Τσικλητήρας Πύλου 8-40 6
* Η Χώρα αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.